News Flash:

Primăria Timișoara dorește schimbarea organigramei de personal

27.03.2023 va avea loc o dezbatere publică privind proiectul de modificare a organigramei

23 Martie 2023
265 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a propus un proiect de hotărâre pentru modificarea și aprobarea organigramei, statului de funcții și regulamentului de organizare și funcționare ale Direcției de Asistență Socială a municipiului Timișoara, precum și pentru înființarea unor noi servicii sociale.
 Cu toate acestea, primarul Dominic Fritz a retras proiectul de la vot în ședința de plen a Consiliului Local, din cauza unor probleme anterioare cu modificările de personal. În loc să propună direct o aprobare, municipalitatea a organizat o dezbatere publică asupra schimbărilor propuse.
 În trecut, au existat numeroase dispute în instanță între conducerea primăriei, sindicatul instituției și o parte din angajați în legătură cu organigramele de personal, care au fost inițiate, contestate, aprobate, revizuite și revotate.
Primăria Timișoara organizează o dezbatere publică pe data de 27.03.2023 la ora 17, în sala de consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara și prin platforma online ZOOM. Dezbaterea se referă la un proiect de hotărâre privind modificarea și aprobarea organigramei, statului de funcții și regulamentului de organizare și funcționare ale Direcției de Asistență Socială a municipiului Timișoara și înființarea unor servicii sociale.
 Cetățenii interesați pot trimite propuneri, sugestii sau opiniile lor în scris sau în format electronic la adresa: camelia.crisan•primariatm.ro, până la data de 27.03.2023, ora 12. Pentru a participa la dezbatere online, persoanele interesate trebuie să anunțe intenția de participare și să transmită opiniile pe care le vor susține la adresa de e-mail menționată mai sus, până la aceeași dată și ora. 
Participanții la dezbatere vor avea la dispoziție 3 minute pentru a-și susține punctele de vedere pe marginea proiectului de hotărâre. Proiectul poate fi consultat la adresa: https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/proiecte-de-hotarari/?uid=733BDF17C7D76BE8C22589730047EFF7.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006048 (s)