News Flash:

15 lucruri pe care barbatii le vor cu adevarat intr-o relatie

20 Aprilie 2018
968 Vizualizari | 0 Comentarii
relatie

Ceea ce barbatii doresc cu adevarat intr-o relatie nu sunt lucruri superficiale, cum ar fi cea mai frumoasa fata cu cea mai buna silueta si aspect de clepsidra si o femeie care ii va satisface cel mai bine sexual.

Barbatii cauta atribute mai complexe intr-o relatie.

1. De cele mai multe ori, femeile sunt retinute in a-si asuma rolul de lider intr-o relatie, in timp ce barbatii prefera femeia care ocazional preia controlul. Chiar daca este un lider innascut, acest lucru nu inseamna ca el se asteapta la si se bucura de aceasta pozitie tot timpul.

2. Barbatilor le place sa primeasca respect. Cealalta parte a acestui lucru este ca femeile trebuie sa castige respectul barbatului si el trebuie sa castige respectul femeii.

Foarte putini oameni ar sta daca nu sunt apreciati, daca sunt mereu folositi ca subiect de gluma sau batjocura. Nimeni nu este perfect, atat barbatul cat si femeia trebuie sa fie respectati pentru cine sunt si sa aprecieze acest set de valori.

3. Oamenii in general se bucura de admiratia pe care o primesc pentru cine si ce sunt si au realizat. Tot ceea ce vrea un barbat este admiratia femeii sale in toate fazele vietii sale.

4. Barbatului ii place ca femeia lui sa fie blanda cu el. El nu se bucura de faptul ca, pentru ca el este omul casei, trebuie sa fie mereu puternic si rigid. Apropierea, imbratisarea, reasigurarea dragostei femeii pentru el asigura o relatie lunga.

5. Barbatii se simt increzatori atunci cand stiu ca partenera lor ii accepta pentru cine sunt cu adevarat. Barbatii se simt in siguranta atunci cand stiu ca femeia ii intelege. Numai cand barbatul stie ca este acceptat pentru cine este el incearca sa faca schimbari.

6. Barbatii vor sa poata comunica verbal cu partenera lor. Comunicarea neexprimata construieste pereti intr-o relatie.

7. Barbatii doresc ca femeile sa foloseasca bunul simt atunci cand sunt in jurul altor oameni, sa stie cand sa vorbeasca si cand sa nu.

8. Femeile trebuie sa stie ca partenerului lor ii place sa fie barbat cu alti barbati.

9. In cazul in care partenera unui barbat are prieteni cu care el nu se poate intelege sub nici o forma, apreciaza cand ea nu il obliga sa petreaca ore in sir cu acele persoane.

10. Un barbat se bucura cand partenera sa manifesta interes pentru activitatile sale. Un om apreciaza atunci cand partenera sa se bucura de ceea ce face, cum ar fi vizionarea unui meci de fotbal.

11. Fiecare cuplu trece prin momente de incercare. Femeile se asteapta ca barbatul sa fie puternic, dar in secret el spera la fel de la partenera sa, sa fie puternica si sa reziste furtunii cu el. Barbatii nu apreciaza sa fie ingrijitori pentru o femeie slaba.

12. Nu lasa niciodata barbatului impresia ca mama sa este una dintre cele mai rele fiinte umane de pe pamant. Barbatii doresc ca mama si partenera lor sa se inteleaga si sa fie fericite. Femeile trebuie sa faca ceea ce pot pentru a imparti aceasta relatie.

13. Unele lucruri din viata nu merita energia de a va certa. Treci cu vederea lucruri simple si banale in viata si continua cu ce e important.

14. Majoritatea barbatilor se bucura de vizionarea de filme sau seriale de televiziune cu tematica fantastica. Majoritatea femeilor se bucura sa urmareasca alte lucruri. Da-i fanteziei o incercare si afla la ce se uita barbatul tau, astfel incat sa stii despre ce este vorba.

15. Unor barbati pare sa le placa uneori stralucirea pe care o dau hainele de seara sau machiajul deosebit, dar, adesea, in adancul lor, celor mai multi barbati prefera ceva natural, cum ar fi niciun machiaj, si imbracaminte obisnuita cu o atitudine lipsita de griji.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005188 (s)