News Flash:

Reușită a municipalității timișorene

100 locuri de parcare noi, amenajate în zona Lipovei din Timișoara

21 Mai 2024
74 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto debanat ro

Primăria Timișoara anunță un nou succes în eliminarea garajelor folosite pentru depozitarea murăturilor și a bicicletelor vechi. Municipalitatea a reușit să amenajeze 100 de locuri de parcare noi în zona Lipovei.

Noile locuri de parcare au fost create pe locul vechilor garaje. Pe strada Silistra, la intersecția cu strada Verde, au fost amenajate 32 de locuri de parcare după demolarea a 16 garaje. Pe strada Verde, demolarea a 35 de garaje a permis crearea a 77 de locuri de parcare. O construcție de pe strada Verde, care nu a putut fi demolată până acum din cauza unei situații litigioase, va fi desființată în zilele următoare.

În plus, în perioada următoare, vor fi finalizate parcările de pe străzile Intrarea Munților, Intrarea Sunetului și Eugen Pop, și vor începe noi amenajări pe strada Meziad.

„Lipovei este primul din cele 5 cartiere unde amenajăm locuri de parcare și spații verzi pe locul bateriilor de garaje, în perioada următoare. Aici am avut o foarte bună colaborare cu cetățenii, care și-au demolat singuri garajele după ce le-am transmis notificările. Asta a ușurat mult munca noastră, pentru că am putut să ne apucăm imediat de treabă. Urmează cartierele Aradului, Modern, Șagului și Martirilor”, a afirmat primarul Dominic Fritz. 

Primăria Timișoara intenționează să demoleze sute de garaje și clădiri provizorii vechi, majoritatea fiind într-o stare avansată de degradare. În prima etapă, lucrările se desfășoară în zonele Lipovei, Aradului, Modern, Șagului și Martirilor. Revitalizarea acestor zone va include amenajarea de noi spații verzi, căi de acces, trotuare și locuri de joacă pentru copii, acolo unde spațiul permite.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004810 (s)