News Flash:

Atenție, timișoreni!

În perioada 20 – 27 mai, la Timișoara are loc a doua campanie de dezinsecție pentru eliminarea țânțarilor și larvelor

20 Mai 2024
101 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

La Timișoara a început a doua campanie de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor. Primăria Timișoara organizează această campanie în perioada 20 - 27 mai, care constă în intervenții aeriene și terestre pentru eliminarea țânțarilor și larvelor în spațiile publice ale orașului.

„Operațiunile terestre vor avea loc între orele 21.00 – 06.00, iar cele aeriene se vor desfășura de la răsărit până la ora 10.00 și seara, de la orele 16.00 până la apus, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil zonele în care se desfășoară acțiunea de dezinsecție, pentru a preveni orice incidente neplăcute. Totodată, recomandăm apicultorilor ca, în perioada menționată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor și să scoată stupii în afara ariei de stropire”, a transmis Primăria Timișoara.


De asemenea, se reamintește că asociațiile de proprietari/locatari, proprietarii de gospodării individuale și cetățenii care locuiesc în imobile cu două sau mai multe apartamente sunt obligați să efectueze, prin intermediul operatorilor specializați, lucrările de deratizare și dezinsecție în termen de cinci zile de la constatarea apariției rozătoarelor sau insectelor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1396 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006864 (s)