News Flash:

10 remedii naturiste uimitoare care va scapa de pneumonie

22 Martie 2016
4441 Vizualizari | 0 Comentarii
leac pneumonie

Pneumonia este o afectiune comuna cauzata de infectii care duc la inflamarea unuia sau a ambilor plamani. Pe langa tratamentul medicamentos, puteti sa apelati si la ajutorul plantelor. Iata cateva  remedii naturiste care va scapa de pneumonie:

1. Decoct in amestec din flori de soc, tei, ciubotica cucului, frunze de pelin, herba de isop si cimbru (actiune emolienta si antibacteriana).

2. Infuzia cu amestec din frunze de roinita si ciubotica cucului, fructe de maces si catina.

3. Se mai poate lua o infuzie din radacini de tataneasa sau ulei de pin (cite 25 picaturi de 2-3 ori/zi, inainte de masa, intr-o cura de 2-3 saptamini).

4. Schinduful, ghimbirul si piperul negru sunt remedii eficiente pentru pneumonie, intrucat stimuleaza procesul de expectoratie.

5. Pregatiti un amestec din suc de ghimbir, ghimbir uscat si miere de albine.

6. Extern, sint utile impachetari pe piept sau spate cu extract de coada calului, patlagina si podbal, cataplasme cu faina de mustar negru sau seminte fierte de in.

7. In erioada febrila se recomanda frectii pe piept si pe spate cu ulei de sunatoare sau cu solutie alcoolica de menta si lavanda.

8. Amestecati 20 de frunze de busuioc, pisate, si 5 boabe de piper in apa fierbinte. Luati acest remediu la fiecare 6 ore.

9. Beti in mod regulat 250 ml de suc extras din frunze si radacini de pastarnac.

10. Amestecati 5 cuisoare, 1g de piper negru, 1g de bicarbonat de sodiu si aproximativ 15ml de apa. Luati acest remediu in mod regulat.


pneumonia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007197 (s)