News Flash:

Zodiile obsedate sa detina controlul

13 Martie 2017
984 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Unele semne zodiacale s-au nascut cu mania de a-si impune viziunea sau punctul de vedere in orice situatie. Dorinta de control a unora dintre nativi este mai propuntata decat in cazul celorlalti.

Scorpionul, posesiv cu partenerul de viata  

Scorpionii sunt ahtiati dupa putere si control. Au spirit de lider in toate grupurile de care apartin, fie ca vorbim despre locul de munca, fie despre familie. Daca cineva incearca sa le submineze autoritatea, nativii Scorpion pot reactiona destul de agresiv. Sunt foarte posesivi cu partenerul de viata, dar si in relatii de prietenie. 
Balanta 

Balantele cauta sa creeze echilibru in orice situatie, asa ca sunt tentate sa actioneze intotdeuna in asa fel incat lucrurile sa iasa conform propriilor planuri. Cu toate acestea, rar incearca sa isi exercite controlul asupra altor persoane. De cele mai multe ori, cauta sa controleze anumite aspecte ale vietii, printr-o tendinta de a organiza orice lucru marunt.   

Pesti 

Pestii, spre deosebire de nativii Balanta, simt nevoia sa isi exercite controlul si asupra altor persoane. De multe ori, cauta sa-i manipuleze pe ceilalti pentru ca lucrurile sa iasa exact asa cum isi doresc. Tind sa interpreteze sfaturile celor dragi si sa le schimbe in asa fel incat sa se potriveasca cu propriile lor dorinte si idei.    
Fecioara vrea sa detina mereu controlul 

Nativii Fecioara sunt recunoscuti pentru maniile lor organizatorice si dorinta de a detine intotdeuna controlul, mai ales in plan profesional. Uneori, tonul „de comanda” al Fecioarelor trebuie adaptat astfel incat sa nu provoace certuri cu colegii de munca.

semne zodiacale nativi balanta pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006945 (s)