News Flash:

Motivul real pentru care Madalina Ghenea a ascuns sarcina

13 Martie 2017
1304 Vizualizari | 0 Comentarii
madalina ghenea in ie
Madalina Ghenea si iubitul acesteia, milionarul Matei Stratan, se bucura de una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii lor. Peste putin timp, cei doi vor deveni parinti pentru prima data.
Vedeta a tinut sa tina sarcina ascunsa pana in ultima luna, iar in interviul pe care l-a acordat, a dezvaluit si de ce.
La finalul interviului aparut in „The Art of Living”, Madalina a fost rugata sa transmita un mesaj cui vrea ea. Vedeta a decis ca mesajul sa fie pentru copilul sau.

„Copilului meu… Ca il iubesc si o sa-l iubesc toata viata. Si poate ar trebui sa ma opresc aici… Am vorbit despre esecuri, despre cat de greu imi este sa gestionez relatia cu presa si cu publicul. Aparirtiile zilnice pe paginile tabloidelor m-au facut sa ma izolez, sa ascund aceasta minune. Poate ca acest interviu pare deprimant insa cititorii nu imi vad zambetul. Zambesc cum nu am zambit niciodata.
Da, am ascuns acest miracol, spun miracol pentru ca o perioada buna de timp pana a aparut Matei am fost convinsa ca voi avea doar copii adoptati. Matei este un miracol si el este cel care a crezut din prima clipa ca merit sa fiu fericita, sa fiu cu adevarat implinita. Din miracol se naste miracol. Ne-am decis greu sa facem aceasta invitatie publicului, in intimitatea noastra, doar noi trei si dragostea noastra”.
Madalina Ghenea, amenintata cu moartea
Madalina a fost amenintata cu moartea, imediat dupa ce a anuntat ca va aduce pe lume primul copil. Vedeta i-a raspuns elegant persoanei  respective.

madalina ghenea matei stratan parinti sarcina copilul sau miracol
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006637 (s)