News Flash:

EMOTIONANT! Mama fetitei fara maini care a facut o tara intreaga sa planga la „Romanii au talent“ povesteste cum a ajuns sa o adopte pe Lorelai

13 Martie 2017
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
lorelai1
Povestea impresionanta de viata a micutei Lorelai Mosnegutu a ajuns sa fie cunoscuta de o tara intreaga, pentru ca fetita a reusit prin optimismul sau sa ofere tuturor o lectie incredibila de vointa, in clipa in care, in urma cu doar doua zile, a urcat pe scena de la „Romanii au talent“.
 

Povestea Albertei Mosnegutu, pe numele ei real, a impresionat intreaga Romanie pana la lacrimi, iar recent mama fetitei, VeronicaParvulescu a marturisit cum a ajuns sa o adopte, in urma cu 13 ani. Aceasta a vazut la televizor cazul unui bebelus din Targoviste care s-a nascut fara maini, dar si caruia medicii nu ii dadeau mai mult de cateva zile de trait. Mai mult, imediat dupa nastere, Lorelai a fost parasita si de mama biologica, pentru ca avea probleme de sanatate.
„Totul mi se pare ireal. Am crescut descoperind ca adevaratele povesti incep acolo unde se sfarsesc si ca cele mai frumoase sunt cele traite, cele din viata noastra de zi cu zi: viata, izvorul tuturor poeziilor, povestilor si basmelor din intreaga lume! Basmul copilariei mele a fost bunica mea, al carei nume il port cu mandrie si dor. Ma fermecau povestirile ei, felul sau de a le spune. Folosea cuvinte simple, pe intelesul meu, dar pline de talc. Imi amintesc cum spunea ca: «Noi, oamenii, suntem, pe Pamant, oaspetii lui Dumnezeu. El tine in mana dreapta toate drumurile vietii, pe care le uneste, dupa voia sa, printr-o… poveste!» Astfel incepe povestea mea cu Lorelai“, a spus Veronica Parvulescu, mama adoptiva a micutei, potrivit Mediafax.


De asemenea, Veronica Parvulescu este asistent maternal si a mers sa o vada pe fetita care fusese abandonata la Maternitatea din Targoviste. A infiat-o, pentru ca a iubit-o foarte mult inca din primele momente, stiind ca e speciala. De asemenea, micuta are deja cateva carti scrise cu ajutorul degetelor de la picioare, este foarte pasionata de desen si spune ca poate vorbi cu ingerii, care vegheaza asupra ei.


„Sunt ca niste aparitii, ii vin numai atunci cand e foarte speriata de ceva. Prima data, mi-a spus ca ingerul i-a vorbit acum doi ani, intr-o zi cand eram in microbuz. Era sapte seara, s-a innoptat brusc si a venit o vijelie foarte mare. Era ca o minitornada, iar oamenii s-au speriat atat de tare, incat au inceput sa se roage. Ea era blocata de frica, n-a scos un cuvant. Apoi mi-a povestit ca auzise vocea aceea care ii spunea ca va ajunge cu bine acasa. Si i-a mai spus sa nu se sperie de felul in care arata, caci a venit asa cu un scop pe lume“, a mai adaugat si mama adoptiva a micutei.

Sursa: cancan.ro 

lorelai mosnegutu romanii au talent albertei mosnegutu veronica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007609 (s)