News Flash:

Zodiile cu cele mai mari TOANE

17 Aprilie 2017
1428 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop11
Pozitia astrelor are o influenta considerabila asupra personalitatii nativilor, iar pe unii dintre acestia ii poate transforma in adevarati cameleoni cand vine vorba dedispozitie.
Cele mai schimbatoare zodii: Racul, cel mai instabil semn 

Nativii acestei zodii sunt, probabil, cei mai schimbatori din tot zodiacul. Visatori, plini de toane si adeptii sesiunilor lungi de introspectie, cei aflati sub semnul Racului isi exprima cu greutate sentimentele si prefera s-o ia la goana in loc sa vorbeasca deschis despre probleme. In schimb, sunt lapte si miere o perioada, pana cand te lovesc cu viclenie in moalele capului. Dupa care se vor purta, probabil, ca si cum nimic nu s-a intamplat, conform xojane.com.   
Cele mai schimbatoare zodii: Scorpionul te zapaceste 

Scorpionii sunt foarte carismatici, iar cand se indragostesc sunt in stare de orice pentru persoana iubita. Par foarte loiali si nu iti va lua foarte mult sa te indragostesti de personalitatea lor efervescenta, insa cand te vei astepta mai putin, te vor „intepa”, iar tu nici nu vei sti ce-i cu tine.   

Cele mai schimbatoare zodii: Pestii, azi soare, maine furtuna 

Nativii Pesti, la fel ca nativii Rac, sunt visatori si schimbatori ca vremea. Traiesc in lumea lor, pe care si-o construiesc uneori cu ajutorul alcoolului, fiind predispusi la dependente si masochism psihologic. Astazi sunt numai zambet, iar maine o sa-i vezi plangandu-si de mila.   
Cele mai schimbatoare zodii: Gemenii simt nevoia de schimbari

Gemenii fug adesea de responsabilitati si iubesc jocurile mintii. Personalitatea acestor nativi este plina de urcusuri si coborasuri, simtind nevoia constanta de schimbari. Astazi sunt sarmanti si plini de gratie, iar maine pot deveni cruzi si nemilosi.


pozitia astrelor influenta cameleoni dispozitie nativii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005671 (s)