News Flash:

Cum arata Bianca astazi de la brau in jos

17 Aprilie 2017
1534 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca dragusanu selfie 1
Abdomenul Biancai Dragusanu a fost un subiect de controversa inca de cand vedeta a adus pe lume primul ei copil.
Dupa ce si-a ascuns burtica de gravida, Bianca a inceput sportul la o saptamana dupa ce a nascut, iar acum, dupa aproape o luna, si-a etalat trupul cu totul.
Desi cele mai multe mamici au dureri o lunga perioada dupa o operatie de cezariana, abdomenul Biancai Dragusanu pare sa poata indura mult mai mult.
Cel putin asta arata si sustine iubita lui Victor Slav. Ea s-a filmat in timp ce isi facea un tratament impotriva celulitei si care ajuta la recapatarea fermitatii pielii. Imbracata sumar, dar cu operatia acoperita cu un servetel, Bianca a aratat cum sta la tratament la scurt timp dupa ce a deveit mamica.
Prietenele virtuale i-au scris ca nu inteleg cum de suporta asemenea activitati dupa cezariana, insa Bianca le-a raspuns nonsalanta:
”In primul rand, cand atingi nu te doare. Din cauza taieturii nu simt cand ating zona si in al doilea rand, la o luna de zile, daca iti permite medicul si starea fizica, faci proceduri nedureroase daca vrei sa revii la formele initiale! Suntem in 2016, dispunem de proceduri de ultima generatie pentru recuperare!”.

sursa 

Galerie Foto

abdomenul_biancai_dragusanu
nascut cezariana dragusanu victor slav tratament
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004534 (s)