News Flash:

Zilele Timisoarei: Programul manifestarilor de astazi

2 August 2015
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara
Municipalitatea timisoreana sarbatoreste in aceste zile implinirea a 96 de ani de la intrarea primelor trupe romanesti in oras, pe 3 august 1919, si instaurarea administratiei in limba romana. 
Pentru a marca evenimentul, Primaria Timisoarei organizeaza, in perioada 1 - 5 august, manifestari culturale, care debuteaza sambata seara, de la ora 20.00, in Piata Victoriei, cu un concert de muzica, iar de la ora 22.00, locuitorii orasului sunt asteptati la traditionalul cros nocturn, pe un traseu de 4 km, in zonele centrale ale orasului. 
Duminica seara, de la ora 20.00, va avea loc un concert in care se va lansa Orchestra de tineret a municipiului Timisoara. Apoi, pe scena special amenajata vor urca The Weekend Band si Love Hunters (Serbia), iar in finalul concertelor este programat un foc de artificii. 
Tot duminica, de la ora 19.00, in Parcul Rozelor va canta Fanfara Timisoara Big Band, iar de la ora 20.00 va face spectacol Ansamblul 'Timisul'. 
Luni, 3 august, manifestarile vor incepe de la ora 9.00 in Parcul Central, unde reprezentantii Primariei Timisoara vor dezveli doua noi busturi pe Aleea Personalitatilor, pe cel al lui Pius Brinzeu, o emblema pentru viata medicala timisoreana, si pe cel al scriitorului Anghel Dumbraveanu. 
La ora 11.00, Consiliul Local Timisoara se va intruni intr-o sedinta festiva la Rectoratul Universitatii Politehnica, iar seara, melomanii vor avea parte de blues in Piata Victoriei. De la ora 19.00 incepe Festivalul Blues pentru Timisoara. 
Chiar de Ziua Timisoarei vor concerta Moody Stuff, Bega Blues Band, alaturi de A.G. Weinberger, Matyas Pribojszki Band si Blue Family. 
Data de 3 august a fost declarata ca fiind Ziua Timisoarei printr-o hotarare de consiliu local adoptata in anul 1999. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005800 (s)