News Flash:

Zi nefasta pentru unele zodii. Vezi daca si tu te regasesti

17 Octombrie 2017
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop01
Horoscop 17 octombrie 2017. Varsatorii sunt dornici de afirmare, insa provoaca evenimente din care ies foarte sifonati.

Horoscop 17 octombrie 2017 – Berbec

Incep sa capete un contur mai clar secretele, discutiile departe de ochii lumii si dorintele pe care numai tu le cunosti si nici nu vrei sa le afle altcineva.

Horoscop 17 octombrie 2017 – Taur

Te poti alia cu oameni care gandesc putin mai departe decat tine, desi acestia sunt destul de rari. Relatiile de parteneriat pot deveni mai productive.

Horoscop 17 octombrie 2017 – Gemeni

Va trebui sa faci fata unor situatii cel putin dubioase la locul de munca, rezultat al unor intrigi sau al unor interventii incorecte din partea unor colegi sau a unor superiori.

Horoscop 17 octombrie 2017 – Rac

Comunicarea cu cei dragi se poate apropia de ceea ce iti doresti tu, nu neaparat prin cuvinte, ci prin mijloace indirecte, cele pe care le preferi si tu.

Horoscop 17 octombrie 2017 – Leu

Incepe o perioada buna pentru orice fel de investigatii, in special cele au ca scop dezlegarea unor mistere din trecut si intelegerea unor suferinte vechi.

Horoscop 17 octombrie 2017 – Fecioara

Este posibil sa ti se para ca replicile celor din anturaj sunt mai acide si contin reprosuri formulate indirect. Este doar o impresie pe care nu ai de ce sa pui baza.

Horoscop 17 octombrie 2017 – Balanta

Incepi sa te interesezi foarte serios de noi metode de a-ti creste veniturile, de a face investitii inteligente, ca sa beneficiezi de un alt nivel de trai, unul mai bun.

Horoscop 17 octombrie 2017 – Scorpion

Este posibil sa preferi o retragere strategica, dupa mai multe momente in care te-ai lasat invins de propriile slabiciuni si ti-ai exprimat nemultumirile deschis.

Horoscop 17 octombrie 2017 – Sagetator

Vrei, nu vrei, va trebui sa faci un pas in spate, sa te retragi usor din toate demersurile care te consuma sau te suprasolicita. Ai nevoie de preocupari care sa te ajute sa te cunosti mai bine.

Horoscop 17 octombrie 2017 – Capricorn

Cauti sprijin la prietenii mai vechi sau mai noi si iti promiti ca nu ii vei mai neglija, de aceasta data. Poate ca ar trebui sa incerci sa-ti dai seama de ce ii neglijezi, dupa ce iti rezolva o solicitare.

Horoscop 17 octombrie 2017 – Varsator

Esti dornic de afirmare, dar poti provoca o serie de evenimente din care sa iesi serios sifonat, chiar daca vei fi mai cunoscut in grupul din care faci parte.

Horoscop 17 octombrie 2017 – Pesti

Reusesti sa accepti ca ai si calitati, nu doar defecte, si ca nu e nevoie de cine stie ce demonstratii spectaculoase pentru a avea incredere in tine.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005699 (s)