News Flash:

Isi punea mereu un cleste de rufe la ureche, toata lumea radea de ea ca iese asa pe strada. Dar cand le-a zis de ce face asta, au incercat si ei imediat

16 Octombrie 2017
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
cleste

Toți simțim dureri din când în când, și chiar dacă durerea nu este atât de mare încât să mergem la spital din cauza ei, și durerile slabe pot fi destul de deranjante. Ce faci când ai o astfel de durere? Eu încerc să evit medicamentele cât de mult pot. În zilele asta caut tratamente alternative pentru durere și l-am găsit pe acesta. E simplu, și nici măcar nu trebuie să cumperi ceva pentru a o încerca.


Este vorba despre acupunctură, ideea este că urechiile conțin o hartă completă a corpului, inclusiv puncte de presiune care transmit semnale către sistemul nervos central și către întreg corpul.

 

K64

Pe fiecare ureche există 6 puncte specifice care sunt asociate cu durere și senzația de disconfort într-o anumită parte a corpului. Aplicând presiune în aceste puncte, puteți scăpa de durere într-un mod foarte simplu. Iată ce înseamnă fiecare punct, conform imaginilor.

Spate și umeri:

K65

Organe interne:


K66

 

Încheieturi:

K67

Sinusuri și gât:

K68

Digestie, greață, tot ce ține de stomac:

K69

Inimă și cap:


K70

 

Deși încă nu se știe de ce acest tip de tratament alternativ chiar funcționează, se crede că asta se întâmplă fiindcă în acest fel corpul este stimulat să își elibereze în organism propriile substanțe care calmează durerea: endorfinele.


dureri spital durerile medicamentele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006774 (s)