News Flash:

Oana Lis socheaza: "Sunt gravida. O sa am un copil pe care o sa-l cheme..."

16 Octombrie 2017
1481 Vizualizari | 0 Comentarii
oana lis2
Oana si Viorel Lis au avut mereu o relatie de cuplu destul de tumultoasa. Cu toate acestea, in ciuda diferente de varsta dintre ei, cei doi au reusit sa se inteleaga destul de bine si au ramas impreuna destul de mult timp.

Oana Lis isi doreste de multi ani sa fie mama, insa pana acum nu a reusit sa isi implineasca acest vis. Totusi, o declaratie recenta si total surprinzatoare a blondei pare sa schimbe total aceasta situatie.

„Sunt fericita, ma simt implinita. Ia pune, ma, mana putin. Viorel fii atent. Vorbesc serios, sunt gravida, m-am inseminat. Noi o sa avem un copil pe care o sa il cheme Lis. Suntem casatoriti, e al tau, e la tine in curte. Du-te ma de aici ca eu imi doresc,” a spus Oana Lis, in cadrul unui interviu acordat pentru Kanal D de 1 aprilie.

Sotul ei a parut total socat la auzul acestei vesti si a reactionat imediat.

„Pai cine il creste, tu esti nebuna. Hai ca tu ai burta mare de la mancare. Pai cui ii spune tata? Pai cum daca nu e de la mine. Fac testul de paternitate,” a raspuns si Viorel Lis.

Dupa ce a vazut reactia sotul ei, Oana Lis a continuat.

„Ee a fost o gluma, dar oricum eu am de gand sa fac lucrul asta. E un subiect tabu la noi si e clar ca doar eu imi doresc. Hai ca si tu m-ai pacalit ca ai bani si nu ai” a mai spus Oana Lis, cu o vizibila dezamagire pe fata.

„Ce data e azi, hai ca m-ai pacalit ca ai bani si nu ai. Aaa e 1 aprilie, m-ai pacalit,” a adaugat si Viorel Lis, pentru sursa citata.

Despre relatia din Viorel si Oana Lis

Oana, in varsta de 38 de ani, are o relatia cu fostul primar al Capitalei, inca de la varsta de 18 ani. Cei doi au avut inca de la inceput o relatie controversata si foarte mediatizata in presa. In prezent, Viorel Lis are 73 de ani.

Sursa: avantaje.ro

viorel lis oana lis gravida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004893 (s)