News Flash:

Zi buna pentru unele zodii, proasta pentru altele. Vezi ce spune zodia ta

2 Octombrie 2017
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Berbec

Multa zarva pentru nimic. Cam la asta se reduce reactia ta in fata unor inconveniente banale.Un plus de toleranta ar fi net in favoarea ta.

Taur

La serviciu esti depasit de sarcini, iar acasa de cheltuieli. Aceste dezechilibre au aparut in incercarea ta de a multumi pe toata lumea.

Gemeni

Cineva incearca sa te maguleasca pentru a obtine de la tine o promisiune. Fii prudent, astfel de manevre nu sunt pentru nimeni o buna recomandare.

Rac

Situatie tensionata in cuplu. Nu tratati cu usurinta lucrurile si nu lasati frustrarile sa escaladeze. Cheia spre intelegere este sa privesti din perspectiva celuilalt.

Leu

Plutesti intr-o stare de euforie. N-ai motive speciale,dar tocmai asta e minunat. Doresti sa te bucuri de frumusetea care te inconjoara.

Fecioara

Pe fond de stres se acutizeaza o problema de sanatate. Nu mai da importanta oricarui fleac si nu mai considera sfarsitul lumii orice neimplinire.

Balanta

Echilibrul care te caracterizeaza isi spune cuvantul intr-o situatie complexa si foarte solicitanta careia ii vei gasi iesirea in cel mai elegant mod.

Scorpion

Esti pe cale sa faci o schimbare majora in viata profesionala. Pasul te revigoreaza si te ajuta sa descoperi sensuri si motivatii noi.

Sagetator

Te dedici trup si suflet unei persoane aflate intr-un impas. Vulnerabilitatea ei te emotioneaza si te face sa-i oferi sfaturi si sprijin moral.

Capricorn

Cineva amana indeplinirea unor angajamente,lucru care te afecteaza direct si care iti va pune la incercare rabdarea. Ai grija la sanatate.

Varsator

Ramai in picioare dupa o situatie dificila in echipa cu care lucrezi. Vezi atitudinea celorlalti ca pe o tradare, dar esti intelept pentru a nu cauta tapi ispasitori.

Pesti

Atentie sa nu te certi inutil cu cineva drag sau sa nu-ti pui in cap sefii. Cat de curand apare si ideea unei calatori in afara orasului.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009750 (s)