News Flash:

WOW! Secretul care a ajutat-o pe Andreea Marin sa slabeasca 20 de kilograme

1 Octombrie 2017
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea
Andreea Marin a inceput o noua cura de detoxifiere. Vedeta le-a dezvaluit fanilor de pe contul de socializare cum arata meniul ei zilnic, pentru o viata sanatoasa.


Andreea Marin este adepta unui stil de viata sanatos si dupa ce a slabit peste 20 de kilograme, vedeta continua transformarea. Prietenii virtuali ai acesteia s-au putut bucura si de un colaj cu imagini in care fosta sotie a lui Stefan Banica Jr. este mai sexy ca niciodata.


Andreea Marin a inceput o noua cura de detoxifiere, care nu este deloc simpla


"Bine v-am regasit! E abia ora pranzului in aceste poze, insa pentru mine e a doua zi a weekendului de detox si nu am avut timp sa respir! ? Am un scurt ragaz acum, la cea de a treia masa – o supa delicioasa in care am adaugat turmeric, ardei iute, sumak, oregano, supa pe care o poti bea nelimitat pe parcursul zilei, intre mesele lichide de la fiecare ora si jumatate. Desigur, poti opta si pentru Detox cu mancare raw vegan , dar eu am ales programul cel mai eficient, bazat doar pe lichide, in care elimini cel mai bine toxinele si reziduurile din intestine.


Am inceput in zori cu sucul verde de grau, am continuat apoi cu preferatul meu ( gustul de mar preponderent imi place mult), mai tarziu cu cel roz de sfecla, ghimbir, castravete si mar, psyllium (expandat odata ajuns in stomac, acesta iti da senzatia de satietate) si o pulbere de argila care ajuta la eliminarea metalelor grele din organism. Dupa alta pauza de masa in care am avut parte de binefacatorul masaj thai, au urmat portiile concentrate de iarba de grau si morcov, iar pentru detoxifierea ficatului, liver flush, ce contine portocala, lamaie, ulei de masline, usturoi, ghimbir si piper rosu. Dupa atatea mese, fie ele si doar lichide, credeti ca imi mai este foame? Absolut deloc, si nu glumesc.


Corpul isi regleaza mecanismul interior, tranzitul intestinal devine din nou normal, pielea se curata vizibil si devine elastica, hidratata, luminoasa, iar sportul ( circuitul de care v-am povestit in postarea de ieri continua si azi) si masajul iti aduc tonifierea dorita. Va tin la curent, fug la sauna, pe curand!”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

Galerie Foto


andreea marin detoxifiere sanatos cura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012409 (s)