News Flash:

Ce se intampla daca bei apa de cocos o saptamana

30 Septembrie 2017
869 Vizualizari | 0 Comentarii
apa de cocos
Organismul tau va fi influentat in mai multe aspecte. Iata despre ce este vorba!

Motivele pentru care ar trebui sa bei apa de cocos

1. Iti intaresti sistemul imunitar

Consumul zilnic de apa de cocos are capacitatea de a-ti intari sistemul imunitar. De asemenea, are abilitatea de a elimina bacteriile care cauzeaza boala gingiilor si infectiile tractului urinar. Apa de cocos combate virusii care provoaca racelile sau infectiile. Chiar si in timpul sezonului rece, vei observa ca starea ta de sanatate este perfecta.

2. Vei avea mai multa energie

Apa de cocos stimuleaza hormonii glandei tiroidei, ceea ce iti ofera o crestere a energiei la nivel celular. Dupa ce bei apa de cocos o saptamana, vei observa o imbunatatire considerabila.

3. Te vei simti mai bine pe plan intern

Apa de cocos elimina toxinele din organism si sfarama pietrele la rinichi. Ca diuretic natural, este foarte utila pentru cei care sufera de afectiuni renale. Curata tractul urinar, precum si canalele vezicii urinare, astfel ca, dupa o saptamana, te vei simti mai sanatos si mai energic.

4. Vei observa imbunatatiri ale sistemului digestiv

Apa de cocos este excelenta pentru sistemul digestiv, deoarece ne asigura aportul de fibre necesar.

Nu este intotdeauna usor sa obtii cantitatea recomandata de fibre pe zi. insa atunci cand bei constant apa de cocos timp de o saptamana, ajuti foarte mult organismul. Acidul gastric este eliminat in mod regulat, asa ca ai mai multa energie, deoarece corpul poate functiona la nivelul optim.

5. Vei scapa de kilogramele nedorite

Cand bei constant apa de cocos timp de o saptamana, s-ar putea sa incepi sa scapi de kilogramele nedorite. Acesta este mai mult un rezultat indirect, deoarece poti bea apa de cocos in cantitati mari, aceasta avand un continut scazut de grasimi, ceea ce micsoreaza apetitul. Cand bei multa apa de cocos, pofta de mancare este redusa si, implicit, vei manca mai putin. De asemenea, canitatea de energie pe care o castigi te ajuta sa faci mai multa miscare.

6. Vei avea pielea mai radianta

O cana cu apa de cocos pe zi iti ajuta pielea sa fie mai radianta, datorita efectelor incredibile ale hidratarii. Iar acest regim cu apa de cocos te va ajuta sa vezi imbunatatiri vizile la nivelul pieii. 

sursa: eva.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013374 (s)