News Flash:

Zece motive pentru care femeile inteligente iubesc sarcasmul

26 August 2018
750 Vizualizari | 0 Comentarii
femeile inteligente

Desi unii spun ca sarcasmul este doar o forma de a-i face pe cei din jur sa se simta prost, totodata fiind un mecanism de aparare umana, studiile au aratat ca persoanele care iubesc sarcasmul sunt persoane inteligente si elocvente.

Potrivit One.ro, acestea sunt cele zece motive pentru care femeile iubesc sarcasmul.

1. Te ajuta sa cunosti oamenii cu adevarat

Conform psihologilor de la Universitatea din Haifa, sa intelegi alti oameni si emotiile acestora este echivalent cu abilitatea de a intelege sarcasmul.

2. Sarcasmul este un semn al inteligentei

Studiile au aratat ca pentru a intelege sarcasmul creierul lucreaza mult mai rapid. Asta inseamna ca femeile sarcastice au o minte extrem de agila.

3. Femeile sarcastice sunt foarte bune in rezolvarea problemelor

Atunci cand creierul lucreaza la un nivel inalt, inseamna ca acea persoana poate veni mai rapid cu o solutie in rezolvarea unei probleme fata de alte persoane.

4. Femeile sarcastice comunica mai eficient

Conform unui lingvist de la Colegiul McAllister, sarcasmul este un limbaj principal in societatea moderna. Femeile sarcastice intotdeauna vor fi in centrul atentiei.

5. Femeile sarcastice sunt greu de ranit

O femeie sarcastica va fi intotdeauna destul de inteligenta astfel incat sa nu puna totul la suflet. Si, pe langa faptul ca pot indura vorbele grele aduse la adresa lor, pot provoca persoanele din jurul lor. E greu sa iti imaginezi o astfel de femeie in postura de victima, nu?

6. Sarcasmul este util pentru sanatatea mentala

Conform cercetarii unui neuropsiholog de la Universitatea din California, inabilitatea de a raspunde sarcasmului poate rezulta devzoltarea unei boli asupra creierului. Pentru a ramane sanatosi, trebuie sa folosim sarcasmul cat mai des.

7. O femeie sarcastica ii poate face pe cei din jur sa devina mai inteligenti

Comunicand constant cu cei din jur, femeile sarcastice tind sa devina o influenta asupra creierelor altor persoane. Asa ca, daca te duci la cumparaturi, te uiti la TV sau faci orice altceva alaturi de o femeie sarcastica, creierul tau va lucra mai rapid decat de obicei si va fi capabil sa inteleaga glumele interlocutorului.

8. Femeile sarcastice pot dobori orice persoana cu un singur cuvant

Intr-un razboi al cuvintelor, o femeie sarcatica nu are egal. Daca cineva ii adreseaza unei femei sarcastice ofense, acea persoana va regreta decizia facuta, mai ales ca, de cele mai multe ori, cuvintele pot fi foarte dureroase.

9. O femeie sarcastica te poate insulta oricand si in acelasi timp te poate face sa razi

Femeile sarcastice, oricat ar parea de amuzante, te pot insulta, insa intr-o maniera destul de decenta, in acelasi timp facandu-te sa razi, eventual sa continui sa faci glume de propria persoana.

10. Femeile sarcastice sunt inconjurate de prieteni care le iubesc

Cand vine vorba de prietenii, sarcasmul poate deveni o adevarata provocare. Nu toti oamenii pot suporta ironiile si glumele la nesarsit si, desi este dificil sa fii prietena cu o persoana sarcastica, cu siguranta este foarte amuzant, mai ales atunci cand puteti face glume pe care doar voi le puteti intelege.

sursa: descopera.ro


sarcasmul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006255 (s)