News Flash:

Zeama de varza, unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru insanatosirea ficatului

13 Mai 2018
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
zeama varza

"Pe corabiile britanice care treceau prin Africa supravietuiau numai marinarii bautori de zeama de varza", asta scria James vestitul navigator si explorator britanic, stiindu-se inca de pe atunci de virtutile terapeutice ale verzei. Carnett Cheney, de la Universitatea Stanford a dat o prima explicatie stiintifica, dovedind, cu mai mult de un secol in urma, ca unii nutrienti din varza pot trata orice fel de ulcer de stomac sau intestin (62 din 65 de ulcerosi au fost complet vindecati in urma tratamentului cu zeama de varza). Fischer a constatat mai tarziu ca unele minerale prezente abundent in varza distrug unii agenti microscopici implicati in producerea ulcerului gastric si mai ales duodenal.

In 1996, Bantland Oslkelm Weiths descopera ca bogatul continut in sulf al sucului de varza favorizeaza evolutia pozitiva a unei banale Escherichia Colli eddenis, microb care regleaza procesele metabolice ale digestiei. Aceasta descoperire a facut in scurt timp inconjurul lumii. Cercetatorii canadieni de la Universitatea Victoria au descoperit, in noiembrie 2004, ca absorbtia de produsi sulfurosi din zeama de varza ajuta bacteriile antiulceroase sa produca o substanta capabila sa distruga microbii ulcerului infectios. In 2005, biochimistul Dallen M. Kertmoon, de la Universitatea Missouri, dovedeste ca aceasta substanta este produsa in frunza de varza si se regaseste in orice suc de fermentatie al frunzelor de varza, fiind unul dintre cei mai eficienti factori de revigorare a celulelor hepatice imbatranite, pe cale de a-si intrerupe total functiile fiziologice. Mai clar, sucul fermentat de frunze de varza contine medicamentul de care celulele agonice au nevoie pentru a invia si a-si relua locul in ficat.

Ce se intampla daca mananci zilnic 300 de grame de varza cruda
Tratamente naturiste cu varza murata

Unii specialisti precum Robert H. Deyer, Karl McSheenton si Denn K. O'Neill au admis tratamentul preventiv cu extract de "zeama de varza" pentru cei predispusi la ciroze hepatice si mai ales pentru cei predispusi genetic la alcoolism. Pentru buna functionare a ficatului si detoxifierea lui, bea zeama de varza - 100 ml de trei ori pe zi, intre mese, timp de cateva luni.
sursa: incomemagazine.ro


supravietuiau microscopici ulcerului gastric duodenal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005541 (s)