News Flash:

WOW! CARMEN MINUNE are un LOOK NOU! Reactia fanilor

7 Februarie 2017
3668 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen minune3
Fiica cea mare a manelistului Adrian Minune pare sa traiasca acum o mare iubire alaturi de un tanar pe care cateva luni l-a tinut ascuns de ochii curiosilor. Desi abia recent a inceput sa se afiseze la bratul lui Bogdan Daragiu, se pare ca frumoasa lor relatie a inceput de cateva luni bune.
Cei doi s-au cunoscut la inceputul lui 2015, atunci cand fata lui Adi Minune lansa clipul piesei „Domino“, pe care Bogdan Daragiu l-a regizat, iar acum Carmen Minune, care are drept nume de scena "Karmen",  a mai filmat inca un videoclip incendiar, regizat tot de iubitul ei.
Desi Bogdan a anuntat recent ca se va retrage din industrie si au aparut imediat zvonuri ca acestia s-ar fi despartit, Carmen Minune nu pare sa fie afectata de alegerile iubitului ei, ocupandu-se in continuare de cariera ei. In urma cu putin timp, bruneta a aparut in direct cu un look nou, postand apoi fotografii si pe contul ei de Instagram. Fanii au fost surprinsi, dar au reactionat pozitiv. "Ce bine iti sta!", "Te prinde bine noul look!", au scris doi dintre admiratori. Cancan.ro

Galerie Foto

carmen_minune_look
adrian minune bogdan daragiu bogdan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004324 (s)