News Flash:

WOW! Adriana Bahmuteanu si-a SCHIMBAT LOOK-UL! Ii sta super!

9 Martie 2017
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
bahmuteanca rochie
Adriana Bahmuteanu si-a schimbat radical look-ul cu ocazia zilei de 8 Martie. Prezentatoarea TV a marturisit ca de Ziua Femeii s-a simtit ca un adevarat barbat.
 
Adriana Bahmuteanu a postat pe o retea de socializare un mesaj prin intermediul caruia le-a marturisit prietenilor ei virtuali ca de 8 Martie, zi in care sunt sarbatorite femeile din intreaga lume, s-a simtit ca un adevarat barbat, desi s-a rasfatat la salon si si-a schimbat radical lookul. Vedeta si-a pus extensii, revenind astfel la parul lung.
”Azi de 8 Martie ma simt barbat! Daaa, un barbat adevarat, cu responsabilitati, job, copiii de crescut, cu nervi, crize de timp, etc. Pai nu-i asa, un barbat isi ia viata in piept, nu se sperie de prima ploaie, isi asuma. Eu mi-am asumat viata, programul uneori infernal, oboseala si cred ca sunt una din putinele persoane care isi asuma si cresterea copiilor fara prea mare ajutor si fara prea mari vaicareli. Asta e, intr-o lume in care barbatii se razbuna adesea pe proprii copii si ii trateaza cu indiferenta si.nepasare, de multe ori femeile singure se transforma in barbati!!! Azi,insa, de 8 Martie, am avut ce-i drept putin timp si pentru mine.  Ii multumesc prietenului meu pentru ca mi-a ingrijit parul cu terapia vampir si am inceput sa am din nou un par frumos si sanatos. Au urmat extensiile pentru prima oara in viata mea”, le-a spus Adriana Bahmuteanu prietenilor ei virtuali.

Galerie Foto

Adriana_Bahmuteanu_schimbare_de_look_de_8_Martie_Ma_simt_barbat2
adriana bahmuteanu ziua femeii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005010 (s)