News Flash:

VIDEO - Trebuie sa stii acest truc! Cum sa-ti alegi blugii perfecti pentru tine, fara sa-i probezi!

8 Martie 2017
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
blugi
Cand esti pe fuga, dar gasesti o pereche de blugi exact asa cum cautai demult, nu trebuie sa mergi la cabina. Iti spunem un truc simplu, care te ajuta sa vezi in cateva secunde daca iti vin.
Tot ce trebuie sa faci este sa tragi fermoarul blugilor si sa cuprinzi gatul cu talia lor. Daca marginile taliei se intalnesc la spate fara efort, inseamna ca blugii ti se potrivesc. Aceasta metoda nu este, insa, eficienta daca alegi jeansi cu talie inalta sau cu talie foarte joasa.
Este bine sa te asiguri daca ti se potriveste si lungimea pantalonilor. Pur si simplu pune-i in fata taliei si vezi pana unde ajung. Vezi in filmuletul de mai jos ce trebuie sa faci pentru a vedea daca blugii ti se potrivesc, fara sa ii probezi.
Cand vrei sa iti cumperi blugi, este important sa nu te uiti pe eticheta, pentru ca marimea de acolo s-ar putea sa fie inselatoare. Aplica trucul de mai sus, daca esti pe fuga, daca nu, ia doua marimi diferite, care crezi ca ti s-ar potrivit, si probeaza-le. Astfel vei face o investitie pe care nu o vei regreta.
Blugii in nuante inchise avantajeaza orice silueta si arata mai bine decat cei deschisi la culoare. In plus, sunt foarte versatili si pot fi purtati cu orice.
Daca vrei ca tinuta ta sa aiba un aer modern, alege intotdeauna blugii rupti, insa ai grija sa nu fie si decolorati. Partile mai deschise nu vor face decat sa scoata in evidenta imperfectiunile siluetei tale.

Galerie Video


blugi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005166 (s)