News Flash:

ANUNTUL CUTREMURATOR facut de fiul lui Vasile Turcu

8 Martie 2017
1284 Vizualizari | 0 Comentarii
turcu
Milionarul Vasile Turcu se zbate intre viata si moarte pe patul de spital iar familia este deja pregatita pentru ce mai rau, mai ales ca situatia lui s-a agravat. Milionarul a decis sa-si ia viata pe fondul unor probleme financiare si conflicte din familie, care se vad acum, in momentele tragice! 
Vasile Turcu nu are o relatie foarte buna cu fiii sai, pe care incearca sa-i tina in frau ca sa nu risipeasca averea familiei, dar si pe care vrea sa-i vada muncind, sustin persoane apropiate. Fiul cel mare, Adrian, si-a primit porecla de ”Rambo de Dorobanti” din pricina faptului ca aparea inconjurat de bodyguarzi si provoca scandaluri in localurile frecventate, unul de pomina chiar la LOFT Susai. Vasile Turcu aflase de aceste ispravi si era furios, vroia ca baietii lui sa munceasca, sa nu mearga in cluburi, sa nu "doarma toata ziua" etc.
Nici fiul cel mic nu era pe drumul cel bun, iar conflictele cu tatal sau erau si ele la ordinea zilei. Inainte ca milionarul sa incerce sa se sinucida, intre el si Marius Turcu avusese loc o cearta de pomina, dar nu este foarte clar care a fost motivul pentru care s-au certat. Cert este insa ca baiatul este atat de suparat incat este hotarat, in cazul in care tatal sau va deceda, sa nu se duca la inmormantarea acestuia. Asta le-a marturisit el prietenilor apropiati, care s-au declarat socati! Vasile Turcu este mentinut in viata doar de aparate, la sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala! sursa: cancan.ro

vasile turcu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007040 (s)