News Flash:

Weekend dedicat copiilor, la Iulius Town: teatru de păpuși, bufoni și joacă în parc

19 Iunie 2020
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town

Timișoara, 19 iunie 2020: A început vacanța! Teatru de păpuși și numere de mimă sunt motive de veselie pentru copii, la Iulius Town Timișoara. Programul de weekend este completat cu ritmuri antrenante și sesiuni prelungite de shopping, cu reduceri de „reîntâlnire”. 

Timpul petrecut la cumpărături vineri, 19 iunie 2020, va fi cu zâmbete. Și asta pentru că, în intervalul orar 17.00 – 20.00, atmosfera din Iulius Mall este animată de mimi și bufoni. Numerele lor vor răpi zâmbete și ne vor transmite optimismul de care avem nevoie.

Sâmbătă, muzica se va auzi în Iulius Gardens. Între orele 18.00 și 22.00, cei veniți să se relaxeze în parc, să se bucure de natură și să ia o pauză, vor avea parte și de programul DJ set oferit de ESD Studio.

Trei dorințe ale celor mici pot fi îndeplinite duminică, de la ora 11.00, atunci când sunt invitați la spectacolul de teatru de păpuși „Peștișorul de Aur”. Povestea spusă de marionete este un proiect Magic Oz și va fi organizat în Family Plaza din Iulius Gardens. Pentru a menține siguranța, vor fi respectate măsurile de distanțare fizică, accesul fiind liber, dar în limita locurilor disponibile.  Desfășurarea evenimentelor poate fi afectată de condițiile meteo, iar orice modificare se va anunța pe pagina de Facebook Iulius Town Timișoara.

De vacanță ne putem bucura împreună și în parcul Iulius Gardens, un cadru natural ideal pentru sesiuni de joacă în aer liber. În plus, timpul liber poate fi prilejul pentru relaxare la terase, unde pot fi savurate preparate delicioase, cu respectarea măsurilor de protecție și prevenție.

Iar dacă garderoba de vară necesită îmbunătățiri ori mersul la shopping este modul tău de deconectare, brandurile tale preferate sunt acum pregătite de reîntâlnire. În plus, magazinele sărbătoresc revenirea cu reduceri atractive la colecțiile de sezon.


iulius mall iulius gardens
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0986 (s) | 22 queries | Mysql time :0.036522 (s)