News Flash:

Parcul din Iulius Town Timișoara a înflorit într-un spectacol al primăverii, care emană optimism

23 Aprilie 2020
1635 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 23 aprilie 2020: Iulius Gardens este complet atunci când este înfrumusețat de oameni veseli, copii jucăuși și atmosferă relaxantă! Acum, se pregătește pentru întâlnirea cu publicul și reînvie într-un peisaj care emană optimism!

Prima primăvară a parcului din Iulius Town Timișoara este de o frumusețe aparte, instalată printre copaci înfloriți, verdele gazonului și jocul viu colorat al florilor. Noi o admirăm virtual, de acasă, pentru a ne putea bucura din plin de ea când totul va fi bine!

Parcul Iulius Gardens a fost intens așteptat de timișoreni, iar de la inaugurarea Iulius Town din august 2019, a fost mereu animat și efervesent, fiind o atracție pentru relaxare și joacă în aer liber. Acum, este mai liniștit ca oricând. Însă, natura nu a pus pauză și continuă să își etaleze frumusețea, conturând o priveliște care te încarcă cu energie și optimism. Copacii au înflorit în coroane bogate și culori pastel, magnoliile și-au etalat eleganța și frumusețea, gazonul este de un verde crud, iar arbuștii se întrec în multitudinea florilor. O prezență exotică sunt portocalii, ale căror fructe s-au copt și oferă un joc cromatic special. Și florile de liliac își fac simțită timid prezența, cu un parfum îmbietor.

Până când ne vom revedea, peisajul din Iulius Gardens reprezintă un mesaj de încurajare că totul va fi bine! Iar atunci când ne vom întâlni, vom fi mai surprinși de frumusețea lui și vom aprecia fiecare clipă petrecută cu cei dragi în acest tablou natural.

Spectacolul primăverii poate fi admirat de cei care ajung la magazinele dechise în această perioadă în Iulius Town, cum sunt hypermarketul Auchan și locațiile cu produse alimentare, veterinare și de strictă necesitate, al căror program este disponibil pe site-ul www.iuliustown.ro.

Galerie Foto

02
iulius gardens
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0996 (s) | 22 queries | Mysql time :0.026475 (s)