News Flash:

Outdoor cinema și spectacol de teatru de păpuși, în parcul din Iulius Town Timișoara

12 Iunie 2020
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town

Timișoara, 12 iunie 2020: Iulius Town te scoate în oraș, în weekend, pentru că reîncepe seria evenimentelor captivante, în aer liber. Cinema outdoor și teatru de păpuși pentru copii sunt propunerile pentru petrecerea timpului liber. Desigur, ne bucurăm împreună de experiențe inedite, dar în siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare fizică.

Dor de filme? Te invităm sâmbătă, 13 iunie 2020, la Outdoor Cinema, în Iulius Town. Îți propunem o experiență inedită, pentru că, sub cerul liber, ne vom bucura nu doar de film, ci și de apus, muzică și relaxare. Ne întâlnim în Family Plaza din Iulius Gardens. Desigur, respectăm cu strictețe regulile de siguranță și distanțare fizică. Astfel, accesul la eveniment este gratuit, însă se face pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile. De asemenea, purtarea măștii de protecție este obligatorie.  Detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului. Seara magică începe de la ora 19.30, pe ritmuri antrenante, și continuă cu film și after party. Ce peliculă rulează? Descoperim împreună, sâmbătă seara!

Duminică, 14 iunie 2020, copiii sunt așteptați de actorii Magic Oz la piesa de teatru de păpuși „Să ne jucăm de-a Scufița Roșie”. De la ora 12.00, în Family Plaza din Iulius Gardens. Micuții vor reface chiar ei povestea, prin participarea directă, alături de mânuitorii de păpuşi. Micii spectatori se vor bucura de atmosfera de poveste, cu respectarea distanțării fizice. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Desfășurarea evenimentelor poate fi afectată de condițiile meteo.

Weekendul este prilejul potrivit și pentru a te relaxa în Iulius Gardens, la terasele tematice cu deschidere spre parc, plimbându-te în cadrul natural sau admirând rățuștele vedete care înoată pe lac!

Galerie Foto

Iulius_Gardens
film
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 22 queries | Mysql time :0.038636 (s)