News Flash:

VREMEA va fi in continuare mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data

28 Noiembrie 2013
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va avea înnorări în nordul, centrul şi vestul ţării şi, mai ales ziua, va ninge în cea mai mare parte a zonei de munte şi în Maramureş, pe arii restrânse în Transilvania, Crişana şi nordul Moldovei şi izolat în Banat. Îndeosebi în prima parte a zilei, în zona montană a judeţelor Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Harghita cantităţile de precipitaţii mai pot atinge 10 l/mp, în timp ce viteza vântului la rafală va atinge 60...70 km/h viscolind ninsoarea. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi numai izolat va fulgui, iar în cursul nopţii se va forma ceaţă local în zonele joase din sudul şi sud-estul şi izolat în restul teritoriului. Intensificări temporare ale vântului se vor semnala şi în restul zonei de munte, precum şi în partea de sud-vest şi de est a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în depresiuni şi 7 grade în Moldova şi Dobrogea, iar cele minime între -10 şi 1 grad.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineaţa şi din nou în prima parte a nopţii, iar spre sfârşitul intervalului se va forma ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -7...-5 grade. LA MUNTE:

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va avea înnorări în Carpaţii Occidentali, vestul Meridionalilor şi în nordul Orientalilor şi mai ales ziua va ninge în cea mai mare parte a zonei montane. În prima parte a zilei, în regiunea nordică a Carpaţilor Orientali cantităţile de precipitaţii vor putea atinge 10 l/mp, iar viteza vântului la rafală va atinge 60...70 km/h, viscolind ninsoarea. Intensificări temporare ale vântului se vor semnala şi în restul zonei. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007527 (s)