News Flash:

Vremea va fi frumoasa vineri si sambata

2 Februarie 2017
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la inceputul lunii februarie in majoritatea zonelor, dar cu precadere in regiunile vestice, la deal si la munte, informeaza ANM.
Vineri
IN TARA
Cerul va avea innorari ce vor persista in vestul, nordul si centrul tarii, unde temporar va ploua. Ploile vor fi mai frecvente si mai insemnate cantitativ in Maramures si in nordul Transilvaniei, unde se vor acumula local 15...20 l/mp si izolat peste 35 l/mp. In zona Carpatilor Orientali, la peste 1800 m vor fi ninsori, se va depune strat consistent de zapada, iar vantul va prezenta intensificari cu rafale de peste 70 km/h. In Moldova si in restul zonei de munte vor fi precipitatii mixte si pe arii restranse se va produce polei. Mai ales dimineata, local in zonele joase de relief din sudul si din estul tarii va fi ceata si cu totul izolat ploi slabe sau burnite. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, dar local si in vestul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1...2 grade in sudul extrem al Olteniei si sud-vestul Munteniei si in jurul a 14 grade in Banat si Subcarpatii de Curbura, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 5 grade.
BUCURESTI
Valorile termice vor fi in crestere fata de intervalul precedent, vremea devenind mai calda decat ar fi normal la aceasta data. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 5...7 grade, iar cea minima se va situa in jurul a 0 grade.
LA MUNTE
Cerul va avea innorari si temporar vor cadea precipitatii mixte in Muntii Apuseni, in jumatatea de nord a Carpatilor Orientali, unde, pe arii restranse, cantitatile de apa vor depasi 35...40 l/mp si local in restul zonei montane. La inaltimi de peste 1800 m va ninge, se va depune strat consistent de zapada, iar temporar vantul va prezenta intensificari cu rafale de peste 70 km/h. Izolat se va depune polei. Valorile termice vor fi mai ridicate decat in mod normal la aceasta data.
Sambata
IN TARA
Vremea va fi calda pentru prima decada a lunii februarie, chiar deosebit de calda in zonele de deal si de munte si in regiunile vestice. Cerul va fi temporar noros si va ploua in general slab, in nordul, vestul si centrul tarii, iar spre seara si in cursul noptii, pe arii restranse si in sud. In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte si vor fi conditii de polei. Dimineata si noaptea, in zonele joase se va semnala ceata, posibil asociata izolat cu burnite sau ploi slabe, favorizand depuneri de polei.  Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in Banat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, izolat mai ridicate in dealurile submontane, dar si in Banat si in Crisana pana spre 14 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -3 si 5 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi deosebit calda pentru prima decada a lunii februarie. Cerul va fi temporar noros, iar in Carpatii Occidentali, in nordul Carpatilor Orientali si local in restul zonei montane vor cadea precipitatii sub forma de ploaie la altitudini sub 1500 si mixte peste aceasta altitudine. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.
Duminica

LA MUNTE
Vremea va fi calda pentru aceasta data. Temporar cerul va fi noros si pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari, mai ales la altitudini mari.

bucuresti la munte vremea duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005449 (s)