News Flash:

PREMIERA! Sezonul estimat si in Delta Dunarii se deschide de Paste, la mijlocul lunii aprilie

3 Martie 2017
854 Vizualizari | 0 Comentarii
litoral
Sezonul estival va fi deschis in acest an, in premiera, la jumatate lunii viitoare, pe 15 aprilie, atat in statiunile de pe Litoral, cat si in Delta Dunarii, au anuntat, vineri, reprezentantii Asociatiei Litoral - Delta Dunarii (ALDD), citati de corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor ALDD, programul va fi transmis incepand de saptamana viitoare catre agentiile de turism din Romania, ambasadele si misiunile diplomatice ale Romaniei in strainatate, birourile de turism externe ale Ministerului Turismului si mass-media.
"Incepand din luna ianuarie ne-am intalnit cu organizatorii principalelor evenimente care vor avea loc in aceasta vara in Mamaia si am preluat informatii despre evenimentele din majoritatea statiunilor de pe litoral si din Delta Dunarii de la primariile membre, carora le multumim pe aceasta cale. Vom avea evenimente majore in Mamaia, la Vama Veche, in alte statiuni de pe Litoral si in judetele Constanta si Tulcea, precum si in Delta Dunarii”, arata, intr-un comunicat, presedintele ALDD, Corina Martin.
Potrivit acesteia, in aceasta vara vor avea loc cateva premiere in calendarul de evenimente estivale, prima fiind chiar deschiderea sezonului cu doua saptamani mai devreme decat in anii anteriori.
"In premiera, in acest an deschidem sezonul estival pe 15 aprilie, cand luam Lumina de la malul marii (Sarbatoarea Pascala) si intram apoi in forta in sezon cu FedCup, o competitie de tenis feminin intre Romania si Anglia, care va fi organizata in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis intre 17 si 23 aprilie. Din nou in premiera, din acest an vom organiza si o deschidere oficiala a sezonului in Delta Dunarii, eveniment care va fi sarbatorit in fiecare an”, a declarat presedintele ALDD.
Potrivit Corinei Martin, minivacanta de 1 Mai va incepe inca de pe 27 aprilie, cand va fi lansata editia 20 a Festivalului de muzica electronica Sunwaves din Mamaia, la care se asteapta participarea a peste 7.000 de turisti straini din vestul Europei si mii de participanti din Romania.

aldd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005020 (s)