News Flash:

Cinci persoane arestate in dosarul violentelor din Piata Victoriei

3 Martie 2017
914 Vizualizari | 0 Comentarii
protest buc2
Cinci persoane plasate initial sub control judiciar de Judecatoria Sectorului 1, in dosarul violentelor din Piata Victoriei din Capitala, din noaptea de 1 spre 2 februarie, au fost arestate de Tribunalul Bucuresti, anunta, vineri, Politia Capitalei. Decizia magistratilor este definitiva.
In urma contestatiei formulate de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, Tribunalul Bucuresti a emis, joi, mandate de arestare preventiva pentru toate cele cinci persoane.
"Inculpatii au fost depistati de catre Serviciul Investigatii  Criminale din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, in acest moment fiind incarcerati", precizeaza reprezentantii Politiei Capitalei.
Pe 24 februarie, Judecatoria Sectorului 1 a dispus punerea sub control judiciar a celor cinci persoane, precum si arestarea preventiva a unui alt inculpat.
Judecatorul de drepturi si libertati a admis atunci propunerea procurorilor Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 de arestare preventiva doar in cazul lui Alexandru George Timinschi, acuzat de complicitate la ultraj, ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice.
Magistratul a dispus ca Timinschi sa stea in arest preventiv timp de 30 de zile, din 24 februarie pana in 25 martie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005411 (s)