News Flash:

VREMEA va fi CALDA in acest week-end

14 Februarie 2014
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
Sâmbata, vremea va fi usor mai calda decât în mod normal la mijlocul lunii februarie, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
 În jumatatea de est a tarii, cerul va avea înnorari în prima parte a zilei si va ninge slab în Carpatii Orientali si în estul Carpatilor Meridionali, trecator vor mai fi precipitatii mixte în depresiunile din Transilvania, iar în rest, cu totul izolat va ploua slab. În primele ore ale zilei, trecator, vor fi conditii de polei. În celelalte regiuni vremea va fi în general frumoasa, iar cerul variabil. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, iar noaptea, izolat, în Banat si în Crisana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei si 13 grade în vestul Olteniei. Temperaturile minime se vor încadra între -11 grade în estul Transilvaniei si 6...7 grade în Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, în zonele joase, cu precadere din sud si din est, se va semnala ceata.
LA BUCURESTI:
Sâmbata, vremea va fi usor mai calda decât în mod normal pentru mijlocul lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de -2...-1 grad, usor mai scazuta la periferia orasului. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.
LA MUNTE:
Sâmbata, vremea va fi în continuare mai calda decât în mod normal pentru aceasta data din an, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua anterioara. Cerul va fi variabil, cu înnorari în prima parte a intervalului în Carpatii Orientali si în estul Carpatilor Meridionali, unde local va mai ninge slab.Vântul va continua sa prezinte unele intensificari pe crestele înalte.

ÎN TARA:
Duminica, vremea va fi în general frumoasa, iar valorile termice vor marca o crestere fata de ziua anterioara la nivelul întregii tari, caracterizând o vreme calda, chiar deosebit de calda în regiunile vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorari în a doua parte a intervalului în nord-vestul si în nordul teritoriului, unde local va ploua, în general slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor avea valori de la 3 grade în Moldova, pâna la 18 grade în dealurile Banatului, iar cele minime se vor încadra între -7 în depresiuni si 9 grade în Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, în zonele joase din sud, est si izolat din rest, se va semnala ceata.
 LA MUNTE:
 Duminica, vremea va fi în general frumoasa, iar valorile termice vor marca o crestere fata de ziua anterioara. Cerul va fi variabil, cu înnorari în a doua parte a intervalului în zona Muntilor Apuseni si în extremitatea nordica a Carpatilor Orientali, însa propabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa. Vântul va continua sa prezinte unele intensificari pe crestele înalte. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1083 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028348 (s)