News Flash:

VREMEA va continua sa se incalzeasca

3 August 2015
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula
Marti, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calduroasa, izolat caniculara in vest si in sud. Cerul va fi variabil la senin, dar cu unele innorari la munte si in extremitatea de vest, unde doar izolat vor fi averse si posibil descarcari electrice. Vantul va fi in general moderat in sud si sud-est si va sufla slab in restul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 29 si 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8...10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 24 de grade pe litoral.
In restul teritoriului, vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurta durata, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 de grade in nordul Moldovei si 34 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade pe litoral.
BUCURESTI
Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cu o maxima termica de 34...35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla moderat. Temperatura minima va fi de 20...21 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.
MIERCURI
Vremea va fi calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in regiunile vestice si sudice si izolat in cele centrale. Cerul va avea unele innorari la munte si in vest, unde izolat vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice, in timp ce in restul tarii va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 31 si 35 de grade, iar cele minime intre 10...11 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25 de grade pe litoral.

bucuresti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006466 (s)