News Flash:

Soferul care a intrat cu masina in politistul de la Rutiera, cercetat pentru tentativa de omor

3 August 2015
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
politist pe capota
Soferul care a intrat cu masina in politistul de la Brigada Rutiera este cercetat pentru tentativa de omor, ultraj si parasirea locului accidentului, iar anchetatorii asteapta, pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatele probelor biologice prelevate la spital, unde a ramas internat dupa accident.
Ancheta in cazul cetateanului turc Abdullah Atas este facuta de politistii de la Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti.
Procurorul de caz, Rares Stan, a declarat, duminica, ca barbatul este cercetat pentru tentativa de omor, ultraj si parasirea locului accidentului, dar deocamdata acesta nu a putut fi audiat, intrucat a ramas internat la spital. Soferului i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind asteptat de anchetatori.
Duminica au dat declaratii despre accident colegii politistului ranit grav si s-a facut cercetarea la fata locului, existand indicii ca soferul, dupa ce l-a agatat pe agentul de la Rutiera pe capota masinii, a facut intentionat un viraj pentru ca acesta sa cada.
"S-a emis un manda in lipsa pentru suspect, insa audierea acestuia la spital nu a fost posibila. Starea medicala nu permite audierea lui", a mai spus procurorul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005822 (s)