News Flash:

Vremea se raceste usor in toata tara

24 Februarie 2016
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Valorile termice vor continua sa scada, in regiunile sudice si sud-estice, informeaza Angentia Nationala de Meteorologie.
In cursul zilei cerul va fi temporar noros si doar izolat vor fi posibile ploi slabe, iar la munte fulguieli. Noaptea, innorarile se vor accentua in regiunile vestice, nord-vestice si partial in cele centrale, unde ploile, in general slabe cantitativ, se vor extinde ca arie. In Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi si sub forma de ninsoare. Vantul va fi slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 13 grade, iar cele minime vor avea valori de la -5 grade in estul Transilvaniei, pana la 6 grade in sudul Banatului. Spre sfarsitul intervalului, in zonele joase de relief, din sudul si din estul tarii, pe arii restranse va fi ceata.
LA BUCURESTI:
Valorile termice vor continua sa scada. Cerul va fi temporar noros, iar vantul in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade. Spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata.
VINERI
IN TARA
Valorile termice, in crestere fata de cele din intervalul precedent, vor fi mai ridicate decat in mod normal la sfarsitul lunii februarie. Cerul va avea innorari si va ploua, in general slab, local in vestul, centrul si nordul tarii si pe arii mai restranse in rest. La munte si izolat posibil si in Maramures si nordul Moldovei, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, Moldova, Baragan si Dobrogea, precum si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre - 1 si 7 grade. In zonele joase de relief, cu precadere din sud si din est, pe arii restranse va fi ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005418 (s)