News Flash:

Pericol de epidemie in Bucuresti

24 Februarie 2016
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
gripa porcina
Capitala a ramas din luna decembrie a anului trecut fara contractul de deratizare si dezinsectie pe care il avea cu firma 3D Romania, in acest moment existand riscul izbucnirii unei epidemii, se arata intr-un proiect de hotarare, care va fi votat in sedinta CGMB din 29 februarie.

"Avand in vedere ca in data de 11.12.2015 a fost finalizatContractul incheiat cu SC 3D Romania SA, iar aprobarea si parcurgerea procedurerii de delegare a gestiunii pana la finalizarea acesteia cu incheierea constactului de delegare a gestiunii poate necesita o perioada mai mare de un an si jumatate, neefectuarea serviciului pe o perioada lunga ameninta grav starea de sanatate a populatiei, riscand astfel izbcnirea unei epidemii", se spune in document.

Astfel, Primaria Municipiului Bucuresti vrea sa atribuie de urgenta contractul pentru prestarea unor astfel de servicii pe raza Capitalei, in caz contrar existand riscul izbucnirii unei epidemii.

"Vorbind de epidemie, putem mentiona ca Municipiului Bucuresti este considerat teritoriu de risc privind infestarea cu virusul West Nile transmis de tantari", se precizeaza in proiectul de hotarare.

In vederea delegarii serviciului public de dezinsectiedezinfectie si deratizare la nivelul Bucurestiului este necesara parcurgerea a opt etape.

Pana acum, la nivelul Capitalei a fost parcursa doar prima etapa, aprobarea in Consiliul General a Strategiei de Salubrizare – activitatile de dezinsectie, dezinfectie, deratizare. Abia dupa aprobarea celorlalte documente necesare de catre Consiliul General al Muncipiului Bucuresti se poate initia procedura de delegare a Serviciului public de salubrizare – activitatile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare.

contractul sanatate epidemii servicii dezinsectie dezinfectie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1806 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006216 (s)