News Flash:

Vremea se mentine instabila

8 Mai 2016
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie1
Vremea se va mentine in general instabila. Vor fi innorari si ploi, mai ales averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, informeaza ANM.
Vremea se va mentine in general instabila. Vor fi innorari si ploi, mai ales averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in zonele de deal si de munte, precum si in regiunile nord-vestice, sudice si centrale, iar izolat,  mai ales dupa-amiaza si in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in dealurile Moldovei si 22 de grade in Banat, iar cele minime se vor situa, in general, intre 4 si 12 grade.
BUCURESTI
Vremea va fi instabila. Cerul va avea innorari, mai accentuate in prima parte a zilei, cand temporar va ploua. Conditii pentru averse slabe vor fi si spre seara, dar cu o probabilitate mai redusa. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 17...18 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 10 grade.
MARTI
Vremea va fi in general instabila in regiunile intracarpatice, precum si in zonele de deal si munte, unde local, indeosebi dupa-amiaza si seara, vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si, posibil, grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Noaptea cerul va deveni mai mult noros in sud-vestul tarii, unde ploile se vor extinde treptat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade in estul Transilvaniei si 24 de grade in Banat, iar cele minime se vor incadra, in general intre 2 si 13 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006112 (s)