News Flash:

Prognoza meteo pentru weekend. Vremea va fi in general instabila

6 Mai 2016
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme instabila
Potrivit Administratiei Nationalae de Meteorologie(ANM) in cea mai mare parte a tarii vremea va fi in general instabila, iar valorile termice se vor mentine mai scazute decat cele normale pentru prima decada a lunii mai.

Sambata

In cea mai mare parte a tarii vremea va fi in general instabila, iar valorile termice se vor mentine mai scazute decat cele normale pentru prima decada a lunii mai. In Moldova, Transilvania, Maramures, Muntenia si Oltenia, precum si in zona montana, vor fi intervale de timp cu nebulozitate accentuata, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului  si averse ce pot avea si caracter torential. Izolat va cadea grindina, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20 - 25 l/mp. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala local, in a doua parte a zilei. La munte, la peste 1.700 m altitudine, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 22 de grade, iar cele minime intre trei si 12 grade. 

Duminica

Vremea se va mentine in general instabila. Indeosebi in cursul zilei, cu caracter local in majoritatea zonelor, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 - 20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime, mai scazute decat cele obisnuite ale perioadei in cea mai mare parte a tarii, se vor incadra intre 15 si 22 de grade, iar cele minime intre trei si 12 grade.

anm vremea instabila sambata duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005314 (s)