News Flash:

VREMEA in weekend: Prognoza meteo in tara, la Bucuresti, la munte si la mare

6 Iunie 2014
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata, VREMEA va fi calda pentru aceasta data, dar si in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in a doua parte a zilei si la inceputul noptii, cand local vor fi averse, insotite de descarcari electrice.
Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Exceptie vor face regiunile vestice si extremitatea de sud-est a tarii, unde astfel de fenomene se vor manifesta pe arii mai restranse. Vantul va avea unele intensificari in estul si sud-estul teritoriului, in Banat si la munte, dar si in timpul ploilor, cand poate lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 9 si 20 de grade.
BUCURESTI
Vremea va fi calda pentru aceasta data, dar si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate spre seara si la inceputul noptii, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 16...17 grade.
MUNTE
Vremea va fi calda pentru aceasta data din an, dar in continuare in general instabila. Mai ales in a doua parte a zilei si in primele ore ale noptii temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice in Carpatii Orientali, local in Carpatii Meridionali si cu totul izolat in restul zonei montane. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va avea intensificari ziua, dar si in timpul ploilor, cand poate avea aspect de vijelie.
MARE
Vremea va fi calda, in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul dupa-amiezei dar sansele de ploaie vor fi reduse.Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 22 de grade.
DUMINICA
Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, dar si in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si seara, cand se vor semnala averse si descarcari electrice local in regiunile extracarpatice, la deal si munte si doar cu totul izolat in rest. Pe spatii restranse, cu precadere in zona montana, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi posibile caderi de grindina. Vantul va avea unele intensificari, ziua, in estul si sud-estul teritoriului, dar si in celelalte regiuni in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 21 de grade.
MUNTE
Vremea va continua sa se incalzeasca fata de ziua anterioara dar se va mentine in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si seara, cand local se vor semnala averse,descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi posibile caderi de grindina.
MARE
Vremea va fi  in general frumoasa.Cerul va fi variabil ,cu innorari trecatoare dupa-amiaza dar sansele de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla in general  moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 29 de grade, iar cele minime intre 19 si 21 de grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 22 de grade. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1081 (s) | 34 queries | Mysql time :0.052038 (s)