News Flash:

Doi consilieri locali au fost exclusi din PNTCD Timisoara

6 Iunie 2014
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
Biroul de conducere al PNTCD Timisoara a decis, vineri dimineata, excluderea din partid al consilierilor locali Flavius Boncea si Bogdan Herzog. In opinia taranistilor, cei doi ar trebui sa-si piarda automat mandatele de consilieri locali si prin urmare sa nu poata vota schimbarea viceprimarului Dan Diaconu.
 
Sedinta Biroului Municipal de Conducere a PNTCD Timisoara a inceput la ora 8 dimineata, in absenta celor doi consilieri locali, care insa au fost reprezentati de un avocat. Dupa sedinta, presedintele PNTCD Timisoara, Ciprian Mihok, a afirmat ca votul a fost dat in unanimitate pentru exlcudere din partid a celor doi alesi.
„In urma votului exprimat secret a fost emisa o hotarare a biroului de conducere prin care, avand in vedere convocarea domnului Boncea Flavius emisa de biroul de conducere PNTCD Timisoara si inmanarea ei de catre executorul judecatoresc, datorita faptelor savarsite, s-a ajuns la concluzia ca aceasta hotarare se va aplica din momentul de fata – s-a hotarat sanctionarea disciplinara cu excluderea din partid a sus-numitului Boncea Flavius. A fost analizata in aceeasi sedinta si situatia numitului Herzog Bogdan, s-au analizat faptele savarsite de numitul Herzog Bogdan si in conformitate cu statutul PNTCD s-a hotarat sanctionarea disciplinara a acestuia”, transmite biroul local al PNTCD Timisoara.
La randul lui, Corado Toader a declarat ca in cazul in care Consiliul Local Timisoara nu decide eliberarea din functie a celor doi consilieri care nu mai reprezinta PNTCD, va comite „un mare abuz, unic in cei 25 de ani scursi de la Revolutie”.
„Adresez un mesaj membrilor Consiliului Local Timisoara ca vor savarsi un abuz daca nu vor vacanta celor doua posturi. Sa nu uite PSD-ul ca viata e scurta si viata politica e si mai scurta. Se folosesc de metode obscure si neortodoxe sa discute cu niste fugari din partid care sunt sagetile rusinii politice a orasului Timisoara, sagetile lui Gheorghe Ciuhandu”, a spus Corado Toader, membru PNTCD, fost consilier local.
Va reamintim ca Flavius Boncea si Bogdan Herzog au semnat un protocol cu PSD prin care se declara de acord sa formeze in Consiliul Local Timisoara o noua majoritate ce il va schimba din functie pe viceprimarul liberal Dan Diaconu si il va sustine pe Herzog pe acest post.
Ciprian Mihok a spus ca va duce cat de repede la Primaria Timisoara actele care dovedesc excluderea din PNTCD a celor doi alesi locali, mai ales ca sedinta de schimbare a viceprimarului incepe vineri, la ora 10:00.
„Nu-mi doresc sa comentez mai mult aceste fapte concrete. De aici ne vom indrepta catre Consiliul Municipiului Timisoara sa depunem o adresa de inaintare prin care sa aducem la cunostinta celor avizati ca cei doi au fost exclusi din cadrul PNTCD”, a spus Ciprian Mihok, presedintele PNTCD Timisoara.
UPDATE: Ulterior, conducerea PNTCD Timis, prin presedintele Valentin Moldovan, a inaintat Consiliului Local Timisoara o hartie care atesta faptul ca Flavius Boncea si Bogdan Herzog sunt membri ai partidului, ca au fost exclusi doar din organizatia PNTCD Timisoara, deci pot fi in continuare si consilieri locali, scrie Tion.ro.
„Urmare a adresei dumneavoastra din data de 5.06.2014, trimisa in atentia Biroului Judetean de conducere al organziatiei Timis a PNTCD, prin prezenta, confirmam faptul ca, la data prezentei, domnii Herzog Bogdan Radu si Boncea George Flavius detin calitatea de membru al PNTCD, fiind inscrisi in organizatia locala Timisoara, din cadrul organizatiei judetene Timis PNTCD”, se arata in adresa semnata de Valentin Moldovan.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 22 queries | Mysql time :0.036652 (s)