News Flash:

Ultimele emotii pentru absolventi. Astazi vor sustine ultima proba la BAC-ul de toamna. Peste 1.000 de elevi au intrat in examen in judetul Timis

29 August 2014
994 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri se da ultima proba a Bacalaureatului de toamna. In Timis, peste 1.800 de elevi s-au inscris la BAC, la diferite probe. Pana acum, la probele scrise, doi candidati au fost eliminati din examen deoarece au avut asupra lor telefonul mobil.
Vineri, candidatii intra in sali pentru a sustine proba la alegere a profilului si specializarii – proba scrisa. 1.155 de candidati s-au inscris la aceasta proba in Timis. Examenul incepe la ora 9.00, dureaza 3 ore, dar nimeni nu poate parasi sala mai repede de 10.30. Materiile din care au putut alege candidatii pentru a sustine ultima proba sunt: Geografie, Anatomie, Biologie, Chimie, Economie, Filosofie, Fizica, Informatica, Logica, Psihologie, Sociologie.
In 1 septembrie are loc afisarea rezultatelor (pana la ora 12:00) si depunerea contestatiilor (orele 12:00 – 16:00). Intre 2 si 3 septembrie se vor rezolva contestatiile, iar in 4 septembrie se vor afisa rezultatele finale, scrie Tion.ro.
Candidatilor le este interzis sa intre in salile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacose, posete, acestea urmand sa fie lasate in sala de depozitare a obiectelor personale, stabilita de comisia de BAC 2014. Cei care refuza sa lase aceste obiecte in sala stabilita de comisie nu vor fi primiti in examen.
Candidatii nu pot avea asupra lor telefoane mobile, casti audio, precum si orice mijloc electronic de calcul ori de comunicare, ce permite conectarea la internet sau la retele de socializare si care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare intre candidati sau cu persoane din exterior.
Candidatii care incalca aceste reguli vor fi eliminati din examen. Odata eliminat din examen, candidatul nu mai poate participa la urmatoarele doua sesiuni ale examenului de Bacalaureat.
Absolventii de liceu promoveaza examenul de bacalaureat daca indeplinesc, cumulativ, urmatoarele conditii: au sustinut probele de evaluare a competentelor, la care rezultatele nu se exprima prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea nivelului de competenta; au sustinut toate probele scrise si au obtinut cel putin nota 5 la fiecare dintre acestea; au obtinut cel putin media 6 la probele scrise.

candidatii bacalaureat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034942 (s)