News Flash:

Ce vești vin de la meteorologi

Vreme rece în toată țara în următoarea perioadă

21 Aprilie 2023
350 Vizualizari | 0 Comentarii

ANM a actualizat astăzi prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni și a anunțat că revine frigul în România. Valorile termice vor fi mai scăzute decât cele obișnuite pentru această perioadă, pe întreg teritoriul țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

În ceea ce privește cantitatea de precipitații, se așteaptă un exces de precipitații în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-estice.

În perioada 1-8 mai, temperaturile medii vor fi ușor mai scăzute decât cele obișnuite pentru această perioadă în întreaga țară, iar cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În perioada 8-15 mai, temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală în toate regiunile, iar regimul pluviometric va fi mai scăzut în regiunile nord-estice, centrale și sudice, dar apropiat de cel normal în restul țării.

În săptămâna 15-22 mai, temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pe întreg teritoriul României, iar cantitatea de precipitații va fi, în general, în cote normale pentru această perioadă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006602 (s)