News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

20 August 2018
971 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala

Horoscop 20 august Berbec
Pentru perioada imediat urmatoare, colaborarile sunt cheia succesului.Veti fi mai buni, mai rapizi si mai puternici daca veti observa cu atentie ce se intampla in jur si apoi sa luati decizii. Fiti precaut.

Horoscop 20 august Taur
Aveti un stil de viata sanatos, asa ca nu va lasati influentat de anumite persoane care doresc sa va schimbe. Incercati sa va pastrati calmul si sa nu le luati in seama. Numai asa veti fi mai castigat.

Horoscop 20 august Gemeni
Astazi sunteti foarte romantici, dar nu uitati sa reveniti cu picioarele pe pamant, pentru a nu suferi o mare dezamagire. Un pic de realism nu v-ar strica. Incercati sa va achitati urgent datoriile restante.

Horoscop 20 august Rac
Zilele au devenit prea scurte pentru toate planurile pe care doriti sa le puneti in aplicare. Evitati efortul exagerat si incercati sa fiti saritor cu cei din jur. Aveti nevoie de prieteni si de o iesire in natura.

Horoscop 20 august Leu
Va aflati  intr-o dispozitie de zile mari si asta va ajuta sa faceti fata tuturor problemelor care apar. Aveti nevoie de un moment de respiro pentru a va aseza gandurile si pentru a lua niste decizii corecte.

Horoscop 20 august Fecioara
Contrastele par sa va defineasca in aceasta perioada. La capitolul decizii sunteti nehotarat si puteti lua hotararile potrivite. Astrele va sugereaza sa fiti precaut si nu va grabiti, fiindca nu veti castiga.

Horoscop 20 august Balanta
Oboseala de la locul de munca va solicita foarte mult si de aceea poate este nevoie sa luati o pauza. Cateva zile de concediu vor fi exact ceea ce aveti nevoie, asa ca incercati sa profitati din plin de ele.

Horoscop 20 august Scorpion
In aceste zile e posibil sa aveti parte de o propunere romantica din partea unei persoane pe care o simpatizati mult. Fiti cat mai natural. Niste discutii cu o cineva mai in varsta  va pun pe ganduri.

Horoscop 20 august Sagetator
Nu va depasiti limitele, pentru ca s-ar putea sa platiti scump, cu propria sanatate, in timp. Asteptati niste zile libere pentru o iesire cu prietenii, lucru care va va ajuta sa uitati de grijile obisnuite.

Horoscop 20 august Capricorn
Treceti printr-o perioada confuza din punct de vedere sentimental, care s-ar putea sa va faca mai putin increzator in prieteni. Astrele va recomanda sa va concentrati  mai mult pe lucrurile importante.

Horoscop 20 august Varsator
Descoperiti suficiente motive care sa va faca sa zambiti. Partenerul de viata va asigura echilibrul sentimental de care aveti nevoie, iar din punct de vedere financiar stati foarte bine.O zi excelenta.

Horoscop 20 august Pesti
Astrele va indeamna sa ascultati indicatiile sefului si sa cautati cuvinte potrivite pentru a va exprima dezacordul. Este posibil sa primiti o veste care  sa va schimbe ordinea de  prioritati a momentului.


gemeni rac leu fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006537 (s)