News Flash:

Dieta cu varza si mere - simpla si foarte eficienta

19 August 2018
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
varza

Iata care este dieta care te poate ajuta sa scapi cat mai eficient dekilogramele nedorite - Uimitor! Iata cum slabesti eficient numai cu dieta pe baza de varza si mere - De fiecare data cand vine vorba de diete si de metode prin care putem scapa de afectiunile provocate de acumularea de tesut adipos, avem solutii care de cele mai multe ori vin din zona medicinei naturiste si a naturii în general.

Si de aceasta data ti-am pregatit o metoda rapida si eficienta de a da jos kilogramele în plus si care pot sa îti ofere rezultate uimitoare din acest punct de vedere. Astfel poti sa ajungi sa pierzi 6 kilograme în 6 zile.

Însa trebuie sa iei în calcul ca aceasta dieta îti limiteaza aportul de nutritii, desi te ajuta sa slabesti. Dupa cum am mai spus, metoda ideala de a ajunge la o greutate corporala sanatoasa este mancand sanatos si facand miscare zilnic. Nu este doar despre schimbarea obiceiurilor pe care le ai, ci despre schimbarea ta în general si a stilului tau de viata.

7 boli prevenite prin consumul de varza

Iata care este dieta pe baza de mere si cu ajutorul careia poti sa slabesti chiar si 6 kilograme în 6 zile:

În prima zi consuma un kilogram de mere.

În a doua zi un kilogram si jumatate de mere.

În a treia zi doua kilograme de mere.

În a patra zi la fel.

În a cincea zi un kilogram si jumatate de mere.

În a sasea zi un kilogram de mere.

În tot acest interval de timp poti sa bei ceai fara zahar. Ceaiul verde este foarte recomandat. De asemenea, poti sa consumi cateva felii de paine prajita.


dekilogramele varza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006803 (s)