News Flash:

Vrei sa mergi gratuit cu mijloacele de transport in comun din Timisoara? Dovedeste ca ai salariul mic

11 Decembrie 2013
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
Transportul gratuit în Timişoara va fi introdus pentru 20 de zile, nu pentru 30 cat era prognozat. Dar pentru a beneficia de transportul gratuit trebuie să mergi la chioşcul RATT şi acolo să ţi se ofere cardul în baza căruia beneficiezi de oferta de sărbători.
Pană aici totul frumos, problema intervine în proiectul de hotărare acolo unde scrie că trebuie să ai salariul sub 2.000 de lei pentru a beneficia de gratuitate, dar nu „spune” niciunde cum dovedeşti cuantumul salariului, în afară de o simplă carte de identitate. Practic, gratuitatea se va acorda în baza constatării omului de la chioşc atunci cand se va uita la tine sau la buletinul tău, informeaza Ziuadevest.ro.
„Eu întreb - cum anume dovedim pe baza cărţii de identitate sau a buletinului că noi avem salariul de 2.000 de lei. Maine dimineaţă, cetăţenii Timişoarei se duc nu ştiu unde cu buletinul şi spun dacă au sau nu salariul de 2.000 de lei – se uită angajatul şi spune da – te încadrezi sau nu. Vedem unde se va forma coada şi poate ne vor spune”, spune consilierul local PDL Ştefan Sandu.  
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006807 (s)