News Flash:

Traficul rutier se desfasoară in conditii normale in judetul Maramures

10 Decembrie 2013
1706 Vizualizari | 0 Comentarii
După mai bine de 24 de ore, traficul rutier pe toate drumurile naţionale, judeţene şi comunale din judeţul Maramureş, afectat serios de ninsori şi ceaţă, a revenit la normal. 

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Maramureş, Dana Gagniuc Buzura a declarat, marţi, pentru AGERPRES că toate drumurile de interes public au fost deszăpezite şi se poate circula în condiţii optime. 

'Traficul a revenit la normal după o perioadă lungă de timp, stânjenit de ninsori şi vizibilitatea redusă, atât în zonele de munte cât şi la şes', a precizat Dana Gagniuc Buzura. 

Potrivit acesteia, în ultimele 24 de ore, s-a acţionat cu un număr de 38 utilaje, inclusiv utilajele grele (autogredere) pentru curăţirea carosabilului şi s-au răspândit 811 tone material antiderapant, acţionându-se în regim de permanenţă pe toate drumurile judeţene pentru îndepărtarea zăpezii.

Traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate drumurile aflate în administraţia S.C. Drumuri Poduri S.A. Maramureş, însă dispeceratul Deszăpeziri din cadrul societăţii nu a semnalat niciun eveniment deosebit cauzat de ninsori în ultimele ore. 

Aeronava companiei TAROM a decolat în condiţii de siguranţă de pe aeroportul internaţional Baia Mare, iar traficul feroviar se desfăşoară după programul stabilit de operatori. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027840 (s)