News Flash:

Vrei sa mananci ceva delicios la pranz? Iata o reteta de ciorba de pui cu zeama de varza

24 Aprilie 2018
614 Vizualizari | 0 Comentarii
ciorba

Cat doriti, o portie sau doua? Nu-i asa ca si voua va este de folos aceasta reteta de ciorba de pui cu zeama de varza? Mi se pare ca e ciorba perfecta!
Ingrediente pentru reteta de ciorba de pui cu zeama de varza:
✽ un pachet tacamuri de pui
✽ 2 cepe
✽ 2 ardei grasi
✽ sare
✽ 2 morcovi
✽ o felie telina
✽ o radacina pastarnac
✽ 3-4 rosii in bulion
✽ 500 ml zeama de varza
✽ o lingurita cimbru
✽ un albus
✽ verdeata, dupa gust
1 Tacamurile de pui se pun la fiert in apa cu sare si se ia spuma ori de cate ori apare. Intre timp, se taie legumele marunt si se pun in oala atunci cand nu se mai formeaza spuma.
2 Se verifica daca totul este fiert, se adauga zeama de varza si rosiile in bulion. Se mai lasa 10 minute pe foc.
3 Se pune cimbrul, se adauga albusul batut spuma si se amesteca rapid. Se stinge focul si se lasa 10 minute sub capac. Se serveste ulterior cu verdeata dupa gust.
Citeste si: Reteta de ficat de porc cu bacon si ciuperci
Reteta de ficat de porc cu bacon si ciuperci va oferim astazi. Daca tot s-a racorit afara merg mancarurile mai grele si mai satioase!
Ingrediente pentru reteta de ficat de porc cu bacon si ciuperci:
● 500 g ficat de porc
● 250 g bacon
● 10 ciuperci albe
● 2 linguri ulei
● o legatura patrunjel
● 2 catei usturoi
● 100 ml vin alb
● sare
● piper
1. Ficatul se curata foarte bine si se taie cuburi. Se rumenesc in ulei 5 minute si se scot.
2. In restul de ulei se pun baconul taiat felii si ciupercile sa se caleasca.
3. Cand a scazut apa pe care o lasa ciupercile, se pune ficatul, se toarna vinul, se pune usturoiul si se mai lasa 10 minute pe foc. Se potriveste de sare si piper si se aduce la masa cu patrunjel deasupra.
Citeste si: Reteta de piept de pui umplut cu branza de capra
Ingrediente pentru reteta de piept de pui umplut cu branza de capra:
✽ 4 bucati piept de pui a cate 250 g fiecare
✽ 250 g branza de capra
✽ o legatura patrunjel
✽ 2-3 fire coriandru
✽ o legatura ceapa verde
✽ 2 catei usturoi
✽ 4 linguri ulei
Pentru sos:
✽ 50 g capere din borcan
✽ 200 ml vin alb sec
1 Se spala ierburile, se taie marunt si se pun intr-un castron. Peste ele se pune usturoiul pisat si o lingura ulei. Se amesteca si apoi se adauga branza faramitata.
2 In fiecare bucata de carne se taie un buzunar in care se pune amestecul de branza si se prinde cu scobitori.
3 Se prajesc portofelele de carne in restul de ulei, se scot si in grasimea ramasa se toarna vinul si se adauga caperele.
Se amesteca bine, se lasa sa dea un clocot si se aduc la masa portofele de pui cu sosul cu capere.
Sursa: www.libertateapentrufemei.ro


ciorba pui zeama varza branza capra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2515 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017762 (s)