News Flash:

Nelu Ploiesteanu, devastat de durere dupa moartea fiului

24 Aprilie 2018
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
fiul lui nelu ploiesteanu a murit

Andrei Mihalache, varul lui Nelu Ploiesteanu, a vorbit despre durerea cunoscutului artist.

Varul lui Nelu Ploiesteanu a fost rugat de insusi marele lautar sa vorbeasca in numele sau pentru emisiunea „Rai Da’ Buni”. Barbatul a povestit cu lacrimi in ochi momentele prin care trece Nelu Ploiesteanu in prezent.

„Nelu nu a vrut sa vorbeasca pentru altcineva, doar pentru voi. E cumplit prin ce trece acum. Nici nu gasesc cuvintele necesare ca sa spun cata durere are in suflet. Toti sunt inmarmuriti. Nu este in stare sa scoata doua cuvinte. Trebuie sa plangi si sa taci din gura.

El mai are inca patru fete, toate sunt indurerate si cu sufletul vai de maiculita lor. A fost ideea noastra sa vina aici o ambulanta, preventiv. Joi este inmormantarea. Nu am vazut in viata mea atata durere. (…) Starea lui Mihaita s-a inrautatit de la gripa, de la un microb. Imunitatea lui era scazuta”, a spus Andrei Mihalache, varul lui Nelu Ploiesteanu.

Cornelia Catanga a vorbit, de asemenea, despre suferinta prin care trece Nelu Ploiesteanu. Vedeta a facut o dezvaluire in premiera despre sotul sau, Aurel Padureanu:

„Este o suferinta teribila sa-ti conduci copilul la groapa. Padureanu si-a pierdut un copil. Cand s-a intors din Canada copilul a disparut. Nu stim daca este mort sau viu. Dumnezeu sa-l odihneasca pe Mihaita! Noi o sa fim toti alaturi de Nelu”, a spus Cornelia Catanga.

Baiatul lui Nelu Ploiesteanu s-a stins din viata vineri noapte, iar familia este impietrita de durere.

A murit Mihaita Ploiesteanu

Acesta a incetat din viata dupa doi ani de suferinta cumplita. In ultima vreme, la capataiul baiatului a stat fosta sotie a cantaretului, Elena.

Informatia a fost publicata de site-ul spynews.ro dupa ce apropiatii familiei au stat de vorba cu jurnalistii.

Mihaita a venit pe lume perfect sanatos, dar apoi s-a imbolnavit brusc. Problemele de sanatate ar fi aparut dupa un banal vaccin care i-a cauzat suferinta.


cornelia catanga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006181 (s)