News Flash:

INCREDIBIL! Nici femeile nu stiu acest secret: Sanul stang e mai mare decat cel drept. Vezi de ce

5 Decembrie 2016
4882 Vizualizari | 0 Comentarii
san lasat

Femeile stiu cat de dificil le este sa gaseasca un sutien potrivit. Problema este ca de multe ori cei doi sani sunt de dimensiuni diferite. Chiar daca oamenilor le place simetria si chiar daca trupul uman pare simetric la prima vedere, nu este asa. Multi oameni au un picior mai lung decat celalalt si multe femei au sanul stang mai mare decat cel drept.

Unii sustin ca acest lucru are de-a face cu mana cu care scrii. Daca esti dreptace, sanul drept se presupune ca este mai mare. Altii sunt convinsi ca sanul stang este mai mare, deoarece avem inima pe partea stanga a corpului nostru.Acestea sunt toate credinte nestiintifice.

Ar trebui sa ne aranjam sanii asimetrici prin intermediul chirurgiei cosmetice?

Potrivit chirurgiloc plastici care au studiat sanii a 600 de femei, majoritatea femeilor au sanul stang mai mare decat cel drept. Acest lucru se intampla adesea datorita faptului ca sanii nu se dezvolta simultan. Unul dintre ei se dezvolta mai repede si intr-o masura mai mare.

Aceasta asimetrie a sanilor preocupa unele femei atat de mult incat decid sa isi faca operatie chirurgicala cosmetica pentru a mari dimensiunea unui san sau pentru a-l micsora pe celalalt.

Femeile care nu se simt confortabil cu ideea de operatie estetica, se pot ajuta in moduri mai putin dureroase. Alegerea sutienului corect poate ajuta de foarte multe ori. Sutienele cu burete (acesta poate fi indepartat) sunt probabil cele mai potrivite pentru astfel de cazuri.


femeile sutien corpului nostru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005975 (s)