News Flash:

Si grasunele pot fi nebunatice in asternut! Trucuri prin care o femeie plinuta poate deveni o fiara in pat

5 Decembrie 2016
1427 Vizualizari | 0 Comentarii
plinuta
Si femeile plinute pot face nebunii in pat. Nu conteaza cate kilograme ai, conteaza ce stii sa faci pentrui a-ti duce partenerul pe culmile placerii. O mare parte din femeile plinute au trecut cel putin odata in viata printr-o experienta sexuala neplacuta. Asta inseamna ca nu mai fac sex? Nicidecum! Sunt atatia barbati innebuniti dupa formele rubensiene! Nu trebuie sa renunti la partidele de sex cu 100% placere doar pentru ca cineva din trecutul tau a fost total nepotrivit pentru tine, noteaza unica.ro.

Foloseste-ti mainile

In timpul preludiului, in timp ce faci sex in orice pozitie sexuala, profit de formele tale rotunde dar si de corpul iubitului tau ca sa-ti plimbi mainile oricum vrei, pe oriunde vrei. Descoperi puncte de placere la care poate nici nu te gandeai si nici nu faci o mare greseala in timpul sexului – sa nu iti misti corpul.

Gandeste-te la ce iti place, nu la ce ar putea crede el

Daca iubitul tau te vrea in pat, asta inseamna ca nu are nicio problema cu greutatea ta sau cu toate defectele ale ape care tu le vezi enorme si pe care el e posibil nici sa nu le observe, asta daca bineinteles, nu ai tu grija sa ii atrgi cumva atentia. Asta este vesnica greseala a femeilor vesnic nemultumite – au permanent senzatia ca ceva nu merge cand de fapt lucrurile sunt atat de in regula!

Sfat de la plinute? Cu cat esti mai atenta la defectele tale in timpul sexului, cu atat mai prost o sa se simta barbatul de langa tine.

Cu cat te acoperi mai mult, cu atat mai tare strici tot

Indiferent daca esti o femeie plinuta sau cu o greutate in limitele normale, este imposibil sa nu vrei vreodata in timpul sexului sa nu te dezbraci de tot sau mai rau, sa te acoperi pentru ca ti se pare ca iese un evidenta nu stiu ce defect al tau fizic. Vrei sa stii ce gandeste el in momentul respectiv? Ca, in loc sa te bucuri de sexul cu el, te gandesti doar la cum arati.

femeile plinute culmile placerii foloseste-ti mainile preludiului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004715 (s)