News Flash:

Vrei sa afli daca vei avea o zi buna astazi? Vezi ce iti rezerva zodia

26 Aprilie 2016
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie
Mai toti nativii zodiacului vor petrece aceasta zi pentru a reflecta lapropriile nevoi si sentimente. Isi vor analiza greselile din trecut si isi vor invata lectiile de viata, vor reflecta la sentimentele lor si isi vor pregati cu atentie pasii in profesie. Iata ce va rezerva astazi astrele, in functie de zodie.


Berbec - Este necesar sa fiti mai atent la ce va spune partenerul de cuplu, deoarece incearca sa va atraga atentia asupra unor greseli doar aparent minore. Mai multa concentrare!


Taur - Va doriti sa puteti reflecta in liniste la sentimentele dumneavoastra, la atitudinea pe care trebuie sa o luati fata de cei care v-au facut promisiuni fara acoperire. Multa candoare.


Gemeni - Este necesar sa va odihniti mai mult, sa va menajati, daca aveti de gand sa va puneti in practica planurile de reconversie profesionala. Nu v-ati stabilit nici toate obiectivele.


Rac - Sunteti distrat, uitati actele acasa ori chiar le lasati prin alta parte, iar cei din anturaj incep sa creada ca sunteti indragostit. Oboseala incepe sa-si spuna cuvantul!


Leu - Chiar daca nu este o zi favorabila deplasarilor, va trebui sa ajungeti in doua locuri diferite pentru a clarifica situatii care pot dezvolta probleme majore. Birocratie.


Fecioara - Aveti tendinta sa faceti promisiuni exagerate. Sunteti bine intentionat, numai ca banii la care va referiti inca nu au intrat in conturile dumneavoastra Aveti nevoie de sustinere.


Balanta - Colegii ar da orice pentru a avea norocul dumneavoastra Primiti oferte peste oferte si aproape ca nu mai credeti ca veti putea face fata atator cereri. Totusi, lipsa de lichiditati.


Scorpion - Sunteti obligat sa luati o decizie profesionala care va anuleaza niste drepturi salariale ori de alta natura la fel de "placuta". Hotararile sunt bune, dar partenerii sunt furiosi!


Sagetator - Primiti o oferta exceptionala, insa deja v-ati cam obisnuit sa taiati frunza la caini. Seara, vi se trezeste ambitia si sunteti sensibilizat si la gandul independentei.


Capricorn - V-ati obisnuit atat de mult cu hachitele colegilor, incat aveti senzatia ca nu puteti trai fara ele. Partenerul de cuplu va sfatuieste iar sa nu le mai dati nicio importanta.


Varsator - Va displace monotonia, dar azi nu veti reusi sa iesiti din rutina. Nici acasa nu va asteapta nicio surpriza, asa ca va plictisiti impreuna cu familia. Dupa-amiaza, nervozitate.


Pesti - Activitatea profesionala planificata parca prinde aripi. Dupa-amiaza, sunteti mult prea obosit pentru a accepta vreo invitatie la spectacol ori la o cina romantica. 

reflecta propriile nevoi sentimente analiza greselile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006186 (s)